Ειδήσεις Strategy Void Bastards

Void Bastards

Wednesday, 15 May 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/16/5c/89/Void-Bastards-GW-26-1557930553.jpg
 

Void Bastards

Ένα Sci-fi strategy από το Humble Bundle.

 

Το επερχόμενο shooter/strategy του Humble Bundle επιμελήθηκε ο πρώην σκηνοθέτης – σχεδιαστής των Bioshock και System Shock 2 και αναμένεται στο τέλος του μήνα.

Ετοιμαστείτε για μια εξερεύνηση του διαστήματος μέσα από τον χαρακτήρα σας, ο οποίος είναι είναι ένας ξεχωριστός φυλακισμένος για κλοπές εξαρτημάτων και αναβαθμίσεων από διαστημόπλοια. Ανάλογα με τις δυνατότητες σας αλλά και τα επικίνδυνα υλικά που θα μεταφέρετε στα διαστημόπλοια, κάποιες φορές δεν θα έχετε την δυνατότητα να συγκρουστείτε με τους αντιπάλους σε μάχες σώμα με σώμα. Κάπου εδώ ερχεται το κομμάτι της στρατηγικής στο Void Bastards, καθώς σας προσφέρεται η δυνατότητα να αλλάξετε το περιβάλλον γύρω σας και να το προσαρμόσετε στα δικά σας πλεονεκτήματα, ενώ μπορείτε να τοποθετήσετε και παγίδες στον χώρο της μάχης.

Το Void Bastards θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox One στις 29 Μαΐου. Επιπλέον ανακοινώθηκε ότι θα είναι διαθέσιμο και μέσω του Xbox Game Pass την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Διαβάστε επίσης για τις νέες κυκλοφορίες του Μαΐου.

Συζητήστε περισσότερα για το Void Bastards στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification