Ειδήσεις Strategy League of Legends για κινητά από Riot Games και Tencent

League of Legends για κινητά από Riot Games και Tencent

Thursday, 23 May 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c6/02/4f/league-of-legends-smartphones-93-1558639788.jpg
 

League of Legends για κινητά από Riot Games και Tencent

Αρκετά με τους κλώνους.

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει διάφορα MOBA games για κινητά που θέλησαν να κλέψουν την δόξα των DotA και LoL, ωστόσο τώρα η Riot Games και η Tencent φέρονται να ετοιμάζουν την έκδοση του League of Legends για κινητά, σύμφωνα με φήμες.

 

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι σύμφωνα με έγκυρη πηγή που έχει, εδώ και ένα χρόνο αναπτύσσεται κρυφά ένα League of Legends για κινητά, ενώ δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Οι δύο εταιρείες θέλουν να δουν πως θα καταφέρουν να αποκομίσουν έσοδα από ένα τέτοιο εγχείρημα και σε τι θα διαφέρει σε σχέση με τα PC. Η Tencent είχε προτείνει την ιδέα ενός LoL για κινητά πριν από χρόνια, αλλά η Riot Games την απέρριψε.

Κατά τα άλλα, η Tencent κυκλοφόρησε μία έκδοση του Honor of Kings για τις δυτικές χώρες (σ.σ. έχει πάνω από 200 εκατομμύρια παίκτες στην Κίνα), με τίτλο Arena of Valor. Κυκλοφόρησε τόσο για κινητά, όσο και για το Nintendo Switch, αλλά δεν κατάφερε να έχει την ίδια απόδοση σε πωλήσεις σε σχέση με την Ασία.

Μένει να δούμε αν η Riot Games θα ανακοινώσει όντως το συγκεκριμένο εγχείρημα και τι επίδραση θα έχει στον κόσμο. Θυμίζουμε ότι οι gamers έχουν απορρίψει το Diablo Immortal πριν καν κυκλοφορήσει. Παράλληλα, το κλίμα είναι ήδη αρνητικό στην Riot Games λόγω εσωτερικών προβλημάτων σεξισμού.

Διαβάστε το review του League of Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic. Διαβάστε επίσης για το animation που προκαλούσε επιληπτικές κρίσεις.

Ελάτε να παίξουμε μαζί League of Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification