Ειδήσεις Strategy League of Legends για κινητά από Riot Games και Tencent

League of Legends για κινητά από Riot Games και Tencent

Thursday, 23 May 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c6/02/4f/league-of-legends-smartphones-93-1558639788.jpg
 

League of Legends για κινητά από Riot Games και Tencent

Αρκετά με τους κλώνους.

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει διάφορα MOBA games για κινητά που θέλησαν να κλέψουν την δόξα των DotA και LoL, ωστόσο τώρα η Riot Games και η Tencent φέρονται να ετοιμάζουν την έκδοση του League of Legends για κινητά, σύμφωνα με φήμες.

 

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι σύμφωνα με έγκυρη πηγή που έχει, εδώ και ένα χρόνο αναπτύσσεται κρυφά ένα League of Legends για κινητά, ενώ δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Οι δύο εταιρείες θέλουν να δουν πως θα καταφέρουν να αποκομίσουν έσοδα από ένα τέτοιο εγχείρημα και σε τι θα διαφέρει σε σχέση με τα PC. Η Tencent είχε προτείνει την ιδέα ενός LoL για κινητά πριν από χρόνια, αλλά η Riot Games την απέρριψε.

Κατά τα άλλα, η Tencent κυκλοφόρησε μία έκδοση του Honor of Kings για τις δυτικές χώρες (σ.σ. έχει πάνω από 200 εκατομμύρια παίκτες στην Κίνα), με τίτλο Arena of Valor. Κυκλοφόρησε τόσο για κινητά, όσο και για το Nintendo Switch, αλλά δεν κατάφερε να έχει την ίδια απόδοση σε πωλήσεις σε σχέση με την Ασία.

Μένει να δούμε αν η Riot Games θα ανακοινώσει όντως το συγκεκριμένο εγχείρημα και τι επίδραση θα έχει στον κόσμο. Θυμίζουμε ότι οι gamers έχουν απορρίψει το Diablo Immortal πριν καν κυκλοφορήσει. Παράλληλα, το κλίμα είναι ήδη αρνητικό στην Riot Games λόγω εσωτερικών προβλημάτων σεξισμού.

Διαβάστε το review του League of Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic. Διαβάστε επίσης για το animation που προκαλούσε επιληπτικές κρίσεις.

Ελάτε να παίξουμε μαζί League of Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification