Ειδήσεις Strategy Songs of Conquest

Songs of Conquest

Wednesday, 12 Jun 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d2/c4/48/songs-of-conquest-10-1560375160.jpg
 

Songs of Conquest

Συνδυασμός Heroes of Might and Magic και Total War.

Το Songs of Conquest είναι ένα νέο Strategy/RPG από τον game designer Carl Toftfelt, ο οποίος έχει εμπνευστεί από τα Heroes of Might and Magic και Total War.

Στο παιχνίδι θα έχετε διοικητές και θα ελέγχετε το βασίλειό σας, θα κάνετε level up μονάδες και κτίρια, ενώ θα επιλέγετε ποια στρατηγική θα ακολουθήσετε για να εξοντώσετε τους εχθρούς σας. Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον με χαριτωμένα pixel art γραφικά. 

Παίζοντας θα πρέπει να συλλέξετε το μαγικό συστατικό "The Essence" που θα σας χρειαστεί μέσα στη μάχη. Ταυτόχρονα, θα συνδυάσετε τα skills των διοικητών σας με το essence των troops που έχετε στη μάχη και έτσι θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ισχυρά spells. Αν για παράδειγμα θέλετε να δημιουργήσετε εμπόδια στο πεδίο της μάχης τότε θα χρειαστεί να φέρετε μονάδες μηχανικών και να χρησιμοποιήσετε το essence τους μαζί με τους διοικητές σας. 

Μελλοντικά ίσως υπάρξει εναλλαγή ημέρας/νύχτας και αυτό ίσως έχει επίδραση σε ορισμένα spells και γεγονότα που θα δρουν διαφορετικά την νύχτα. Θα υπάρχουν τέσσερα factions στο παιχνίδι, όπως μπορείτε να δείτε στο τρέιλερ. Οι Arleon είναι οι γενναίοι ιππότες και οι ικανοί τοξότες, οι Rana δρουν ως καταπιεσμένοι, οι Doneria έμποροι που ως ευγενείς αγαπούν τον χρυσό και οι Barony of Loth προέρχονται από τους undead και ζωντανεύουν υπάρξεις του κάτω κόσμου.

Το Songs of Conquest θα κυκλοφορήσει για PC και βρίσκεται ακόμη στην αρχή του. Δηλώστε συμμετοχή για την closed alpha.

Διαβάστε τα reviews των Total War games και συζητήστε για το Songs of Conquest στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification