Ειδήσεις Strategy Dicey Dungeons

Dicey Dungeons

Sunday, 28 Jul 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Πασχάλης Βραμπάκης  
Πασχάλης Βραμπάκης

Πασχάλης Βραμπάκης  

Το 1986 σε ηλικία μόλις επτά χρονών απέκτησα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο το πρώτο τότε PC ένα Amiga spectrum. Τον επόμενο χρόνο είχα αρχίσει τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του προγραμματισμού με logo και Qbasic, αργότερα απέκτησα έναν 486 για την εποχή του από τα πιο δυνατά μηχανήματα και ξεκίνησα προγραμματισμό pascal. Σύντομα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια είχα στην κατοχή μου όλες τις κονσόλες atari 2600, sega mega drive, gameboy και αργότερα το sony playstation 1. Έχω παίξει παιχνίδια σχεδόν σε ότι κονσόλα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Λατρεύω τον χώρο των Games και ότι έχει σχέση με αυτόν. Σήμερα ασχολούμαι γενικά με προγραμματισμό και κατασκευές ιστοσελίδων. Έχω το δικό μου gaming κανάλι "gamehauntings" και δημιουργώ το πρώτο μου indie game.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4a/07/da/dicey-dungeons-new-game-54-1564318308.jpg
 

Dicey Dungeons

Ένα νέο παιχνίδι από το δημιουργό του Super Hexagon.

Μπορεί να γνωρίζετε τον indie σχεδιαστή παιχνιδιών Terry Cavanagh από το platform παιχνίδι του VVVVVV, η μπορεί να έχετε καταραστεί το όνομά του ενώ παίζετε το Super Hexagon. Όπως και να έχει, είναι ένας σχεδιαστής που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Το νέο του παιχνίδι είναι το Dicey Dungeons, στο οποίο οι ήρωες έχουν μετατραπεί σε χαριτωμένα ζάρια από την Lady Luck και στην συνέχεια παγιδεύονται στο μεταλλαγμένο μπουντρούμι γεμάτο τέρατα. 
 
 
Οι επιθέσεις σας απαιτούν όλα τ ζάρια για να ενεργοποιηθούν. Για παράδειγμαα, ένας από τους χαρακτήρες είναι ένας κλέφτης που μπορεί να χρησιμοποιεί αμέτρητους αριθμούς για να ρίξει εχθρούς και να τους μαχαιρώσει με ένα μαχαίρι όταν η ζαριά έρθει 1, 2 ή 3. Αλλά έχετε μια σειρά από rerolls, splits και άλλα τσιμπήματα που μπορείτε να εφαρμόσετε στα ζάρια σας για να μετριάσετε την τύχη.
 
Φαίνεται αρκετά προσεγμένο παιχνίδι και θα κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου στο steam και στο itch.
 
Διαβάστε το Review για το Laser League και συζητήστε περισσότερα σχετικά με την είδηση στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification