Ειδήσεις Strategy Το League of Legends στις κονσόλες και τα κινητά

Το League of Legends στις κονσόλες και τα κινητά

Wednesday, 16 Oct 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f1/de/f6/league-of-legends-mobile-smatphones-87-1571308433.jpg
 

Το League of Legends στις κονσόλες και τα κινητά

Έρχεται το 2020.

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι το League of Legends θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες και τα κινητά.

Θα ονομάζεται League of Legends: Wild Rift. Δείτε το πρώτο βίντεο της Riot Games, το οποίο παραδόξως έλαβε θετική ανταπόκριση, σε αντίθεση με το Diablo για κινητά της Blizzard. Περιλαμβάνει gameplay από την έκδοση για κινητά.

 Το LoL για κινητά θα έχει μάχες 5v5 με χειρισμό ειδικά για φορητές συσκευές. Στο λανσάρισμά του, το League of Legends: Wild Rift θα έχει 40 champions. Οι αγορές των skins απο τις μικροσυναλλαγές θα είναι όπως τις γνωρίζετε ήδη.

Περισσότερα για το League of Legends FPS θα μάθουμε το 2020. Προς το παρόν συζητήστε για το League of Legends Shooter στο παρακάτω forum topic.

Η Riot Games ετοιμάζει επίσης το Card game Legends of Runeterra, για το οποίο ανακοινώθηκαν και επίσημα πολλές λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη για το League of Legends FPS στα πρότυπα του Overwatch, το League of Legends Fighting game, το LoL RPG στο στυλ Diablo και την animated σειρά Arcade.

Δείτε αναλυτικά το πλήρες βίντεο με την επετειακή παρουσίαση της Riot Games για τα 10 χρόνια League of Legends, κάνοντας κλικ εδώ.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification