Ειδήσεις Strategy Warcraft III: Reforged gameplay videos

Warcraft III: Reforged gameplay videos

Thursday, 17 Oct 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/62/58/3e/warcraft-3-reforged-53-1571331030.jpg
 

Warcraft III: Reforged gameplay videos

Ένα πρώτο δείγμα του τι ετοιμάζει η Blizzard.

Η beta του remake του Warcraft 3, το οποίο θα ονομάζεται Warcraft III: Reforged βρίσκεται σε εξέλιξη και η Blizzard αποκάλυψε πρώτο gameplay video.

Δείτε την νέα μηχανή γραφικών που απολαμβάνουν όσοι παίζουν την beta. Υπάρχουν τρία βίντεο που διαρκούν 20, 20 και 33 λεπτά αντίστοιχα και όπως θα δείτε τα γραφικά είναι πολύ πιο όμορφα, με σεβασμό στο παρελθόν, όπως και το gameplay. Οι ήχοι έχουν διατηρηθεί αυτούσιοι, κάτι πολύ ευχάριστο.

Τα βίντεο δεν ανέβηκαν από την Blizzard, επομένως δείτε τα όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Τα βίντεο αφορούν μάχες Humans vs Orcs, Orcs vs Humans και...Humans με Pandas εναντίον δύο A.I. αντιπάλων.

Διαβάστε ακόμη για την αίτηση της Blizzard προς ένα gay WoW guild για να αλλάξει όνομα.

Διαβάστε περισσότερα για την Warcraft III beta, περισσότερες πληροφορίες για το Warcraft III: Reforged και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification