Ειδήσεις Strategy Age of Empires 4: gameplay videos

Age of Empires 4: gameplay videos

Monday, 18 Nov 2019  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9b/d5/9e/age-of-empires-4-gameplay-82-1573731251.jpg
 

Age of Empires 4: gameplay videos

Αποκαλύφθηκε μαζί με τις δύο πρώτες φυλές. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/11/19] Το Age of Empires 4 ανακοινώθηκε το 2017 όμως από τότε έχουμε ακούσει πολύ λίγα πράγματα. Αυτό αναμένεται να αλλάξει αφού στις 14 Νοεμβρίου θα γίνουν αποκαλύψεις.

Τον Αύγουστο σε ένα tweet ο υπεύθυνος πωλήσεων Aaron Greenberg έγραψε τα ακόλουθα:

Πέραν του gameplay βίντεο, είναι πολύ πιθανό αύριο στις 14 Νοεμβρίου να δούμε και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Πέρα από το gameplay βίντεο του Age of Empires 4, η Microsoft είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει περισσότερα για το λανσάρισμα του Age of Empires 2: Definitive Edition, που αποτελεί remake της ομώνυμης έκδοσης.

Διαβάστε περισσότερα για το Age of Empires: Definitive Edition

[UPDATE: 14/11/19] Η Microsoft παρουσίασε στα πλαίσια της X019 το πρώτο gameplay video του Age of Empires 4.

Το επερχόμενο νέο Strategy της σειράς, αποκάλυψε και τις πρώτες δύο φυλές του παιχνιδιού. Πρόκειται για τους Άγγλους και τους Μογγόλους. Στο παρακάτω gameplay trailer αποκαλύπτονται περισσότεροι. Εταιρεία ανάπτυξης του Age of Empires 4 είναι η World's Edge, η οποία ιδρύθηκε τον περασμένο Ιούνιο και θα αφιερωθεί αποκλειστικά στη σειρά Age of Empires.

Δείτε το σχετικό gameplay trailer:

[UPDATE 2: 18/11/10 - Χωρίς microtransactions ο τίτλος] Κατά την διάρκεια του XO19 event της Microsoft στο Λονδίνο, είχαμε την ευκαιρία να δούμε πρώτα πλάνα από το νέο Age of Empires 4. Ο creative director, Adam Isgreen, δήλωσε πως δεν θα υπάρχουν microtransations ή άλλες αγορές εντός του παιχνιδιού. Ο ίδιος ανέφερε πως η ιδέα των microtransations εντός real-time strategy παιχνιδιού, δεν είναι κάτι που ενδιαφέρει το studio. Φυσικά θα υπάρξουν expansions και DLC για το Age of Empires 4 αλλά τίποτα περισσότερο.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Age of Empires 4Συζητήστε σχετικά με το Age of Empires 4 σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification