Ειδήσεις Strategy Legends of Runeterra: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Legends of Runeterra: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Sunday, 05 Apr 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/7d/7b/76/legends-of-runeterra-female-31-1586101988.jpg
 

Legends of Runeterra: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Βγαίνει σύντομα από την open beta.

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι το Legends of Runeterra θα βγει από την open beta και θα κυκλοφορήσει και επίσημα στις 30 Απριλίου.

Η τελική έκδοση θα υποστηρίξει cross-play ανάμεσα σε PC, Android και iOS, ενώ θα προστεθούν 120 νέες κάρτες, άρα συνολικά το παιχνίδι θα έχει πάνω από 400.

Παράλληλα, όσοι συνδεθείτε πριν από τις 7 Μαϊου και παίξετε το Legends of Runeterra, θα λάβετε έναν Moonstruck Poro Guardian, τον οποίο θα μπορείτε να επιδείξετε στα duels σας. Οι Guardians είναι χαρακτήρες με cosmetics που στέκονται δίπλα σας στο board ενώ παίζετε. Η Riot Games ετοιμάζει επίσης αρκετές νέες κάρτες και game modes.

Διαβάστε το preview μας για το Legends of Runeterra και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification