Ειδήσεις Strategy Το League of Legends θα έχει in-game διαφημίσεις στα επίσημα ματς

Το League of Legends θα έχει in-game διαφημίσεις στα επίσημα ματς

Wednesday, 27 May 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/25/0b/17/league-of-legends-summoners-rift-sponsors-76-1590615741.jpg
 

Το League of Legends θα έχει in-game διαφημίσεις στα επίσημα ματς

Πρώτος διαφημιζόμενος η Mastercard.

Η Mastercard ανακοίνωσε ότι κατά την διάρκεια του League of Legends Championship Series Summer Split, το οποίο ξεκινάει στις 13 Ιουνίου, τα επίσημα ματς θα συνοδεύονται από διαφημίσεις της. 

Η διαφήμιση χορηγών σε αγώνες eSports δεν αποτελεί κάτι το καινούργιο κι έτσι η Riot Games αποφασίζει να κάνει monetize τους αγώνες League of Legends, παρουσιάζοντας διαφημιστικά σημεία χορηγών μέσα  στο χάρτη. Οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται μόνο στον κόσμο που θα βλέπει τους αγώνες και όχι στους παίκτες που θα αγωνίζονται, ώστε να μην τους αποσυντονίσουν.

Διαβάστε για το 48ωρο livestream της Riot Games.

Δείτε την έρευνα που σχολιάστηκε πολύ καθώς το 98% των παικτών του League of Legends έχουν δεχθεί flame σε παιχνίδι.

Δείτε τα gameplay videos του νέου FPS League of Legends Valorant. Συζητήστε για το League of Legends Valorant στο παρακάτω forum topic.

Συζητήστε για το League of Legends στο παρακάτω forum topic και βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε γράφοντας το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification