Ειδήσεις Strategy Το League of Legends: Wild Rift: Περίοδος κυκλοφορίας

Το League of Legends: Wild Rift: Περίοδος κυκλοφορίας

Tuesday, 13 Oct 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Παύλος.Κ   | (1 σχόλιο)
Παύλος.Κ

Παύλος.Κ  

Περιμένει να βγει το Victoria 3
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/25/e9/b0/League-Of-Legends-22-1602612775.jpg
 

Το League of Legends: Wild Rift: Περίοδος κυκλοφορίας

Η Apple και η Riot Games ανακοίνωσαν λεπτομέρειες στο event του iPhone 12.

H Riot Games, εταιρεία ανάπτυξης του πασίγνωστου League of Legends, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του MOBA της για τις συσκευές iPhone κατά την διάρκεια του event της Apple για το iPhone 12.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας για την mobile έκδοση του League of Legends με την ονομασία League of Legends: Wild Rift. Η ανακοίνωση που στα πλαίσια της παρουσίασης του νέου iPhone 12 της Apple έχει δημιουργήσει πολύ hype και για το νέο τηλέφωνο του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού αλλά και για τον Online τίτλο της Riot Games.

Η ακριβής λίστα με τα κινητά που θα υποστηρίζουν το Wild Rift δεν έχει κοινοποιηθεί ωστόσο γνωρίζουμε πως ο τίτλος θα εκμεταλλευτεί το νέο τσιπ Α14 του iPhone 12 και την πρόσβαση σε δίκτυα 5G. Η Riot Games πάντως δήλωσε πως η νέα σειρά iPhone θα επιτρέψει στον χρήστη να πετύχει πολλή υψηλές ταχύτητες όσο παίζει το Wild Rift.

Αν και δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη το για ποια iPhone θα είναι διαθέσιμο το League of Legends: Wild Rift είναι επιβεβαιωμένο πως μέσα σε αυτά θα συμπεριλαμβάνεται το νέο iPhone 12. Παράλληλα, κάποια στιγμή θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες και για την έκδοση για κινητά Android.

Όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε μία δοκιμαστική έκδοση του League of Legends: Wild Rift με την κυκλοφορία των iPhone 12, αλλά κατά πάσα πιθανότητα εντός της Ασίας.

Διαβάστε περισσότερα για το League of Legends: Wild Rift και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/10/2020 07:59
Για όσους τυχερούς έχουν την συγκεκριμένη συσκευή θα απολαύσουν το LOL Wild Rift
Notification