Ειδήσεις Strategy Η Blizzard διακόπτει την ανάπτυξη επιπρόσθετου περιεχομένου για το StarCraft 2

Η Blizzard διακόπτει την ανάπτυξη επιπρόσθετου περιεχομένου για το StarCraft 2

Saturday, 17 Oct 2020  | in Strategy | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b9/53/08/StarCraft2-91-1602923438.jpg
 

Η Blizzard διακόπτει την ανάπτυξη επιπρόσθετου περιεχομένου για το StarCraft 2

10 χρόνια από την κυκλοφορία του.

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι θα διακόψει την ανάπτυξη περιεχομένου για το StarCraft 2.

Παρά την διακοπή ανάπτυξης επιπρόσθετου περιεχομένου, η Blizzard θα συνεχίσει να υποστηρίζει το StarCraft 2 όπως έχει κάνει και με άλλα παλαιότερα games της. Όπως δήλωσε και η Blizzard : ”Η ομάδα ανάπτυξης θα εστιάσει περισσότερο στο τι θέλει κυρίως η competitive κοινότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα προσθέσουμε επιπρόσθετο περιεχόμενο για αγορά, όπως οι Commanders και τα War Chests, όμως θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα season rolls και τα απαραίτητα fixes ώστε το παιχνίδι να παραμείνει playable.”

Η Blizzard στη δήλωση της συνέχισε: “Όσον αφορά τα fixes, δεν έχουμε προγραμματίσει balance update για το Q4, δεδομένου του ότι κάναμε ένα update πριν λίγους μήνες, ωστόσο, ως συνήθως θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το παιχνίδι μας όπως αυτό απαιτεί. Τα StarCraft 2 esports, που βρίσκονται στην κορυφή των competitive esports, θα συνεχίσουν δυναμικά μέσω των συνεργατών μας, των ESL Gaming και GSL.”

Τέλος η Blizzard είπε ότι η διακοπή της ανάπτυξης ενός 10ετούς τίτλου της, θα της δώσει τον απαραίτητο χρόνο ώστε να σκεφτεί το μέλλον της σειράς StarCraft.

Διαβάστε επίσης για το A.I που εκπαιδεύεται στο StarCraft 2 και συζητήστε για το StarCraft στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/10/2020 10:21
H Blizzard χρειάζεται να αλλάξει ρότα επειγόντως.
Notification