The Settlers

Hot
The Settlers

The Settlers

Η Ubisoft θα δώσει νέες πληροφορίες το 2022. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/8/18] H Ubisoft ανακοίνωσε το επερχόμενο νέο μέρος της σειράς Settlers.

Στην κλασική πλέον σειρά αναλαμβάνεται την ανάπτυξη και την πρόοδο μιας αποικίας σε έναν φανταστικό, μεσαιωνικής αισθητικής κόσμο.
To Announcement τρέιλερ δίνει μια αρκετά ολοκληρωμένη εντύπωση για τον χαρακτήρα του The Settlers και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

[UPDATE 1: 28/8/19 - Αναβολή κυκλοφορίας] Πριν από έναν χρόνο, η Ubisoft ανακοίνωσε πως εργάζεται πάνω στον όγδοο τίτλο της σειράς The Settlers ο οποίος αναμενόταν να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2019. Ωστόσο σήμερα, προς απογοήτευση των fans της σειράς, αυτή η ημερομηνία αναβλήθηκε για εντός του 2020.

Στα θετικά νέα, η γαλλική εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα νέες πληροφορίες σχετικά με το gameplay τονίζοντας ότι θα υπάρχουν πολλοί δρόμοι που θα σας οδηγούν στη νίκη όταν μάχεστε ενάντια στη CPU ή σε άλλους παίκτες. Πιο συγκεκριμένα οι παίκτες θα έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε χρησιμοποιώντας τρεις διαφορετικές στρατηγικές με ονόματα Combat, Glory και Faith. Η πρώτη στρατηγική είναι η προφανής: μάχεστε με τους αντιπάλους σας και τους υποτάσετε μέσω πολέμου. Κατά τη δεύτερη στρατηγική, με όνομα Glory, καλείστε να εκπαιδεύσετε έναν ήρωα για να σας εκπροσωπεί στα battle pits. Σε περίπτωση που ο ήρωας σας κερδίσει τότε δημιουργείται αγανάκτηση στο αντίπαλο στρατόπεδο με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να επαναστατήσουν. Σαν αποτέλεσμα, το έργο σας να κατακτήσετε το αντίπαλο χωριό θα είναι πολύ πιο εύκολο. Μεγάλο ερώτημα αποτελεί η τρίτη στρατηγική, Faith, για την οποία δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες, παρά μόνο ότι θα μπορείτε να διασπείρετε την Πίστη στο πρόσωπό σας, ανάμεσα στους Settlers.

Πληροφορίες δόθηκαν και για τα modes τα οποία θα περιλαμβάνουν τα campaign, skirmish, και multiplayer ενώ η χρήση της Snowdrop Engine θα δημιουργεί την αίσθηση ότι ελέγχετε ένα "ζωντανό " χωριό. Σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς Volker Wertich, το νέο game της Ubisoft θα διατηρήσει τα στοιχεία των προηγούμενων The Settlers, προσθέτοντας όμως νέα συστήματα και δυνατότητες.

[UPDATE 2: 3/7/20 – Η Ubisoft αναβάλλει ξανά την κυκλοφορία του] Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι αναβάλλει το The Settlers επ’ αόριστον, χωρίς να γνωρίζουμε κάποια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η Ubisoft δήλωσε: "Δεδομένου ότι η ποιότητα που θέλουμε να προσφέρουμε στο κοινό μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας θέλουμε να αφιερώσουμε τον απαραίτητο χρόνο για να το κάνουμε σωστά. Ως εκ τούτου, έπρεπε να λάβουμε τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουμε την κυκλοφορία του game για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο πρόσθετος χρόνος θα χρησιμοποιηθεί για να λάβουμε υπόψη τα δικά σας σχόλια για να σας παραδώσουμε όσο τον δυνατό καλύτερο μπορούμε το The Settlers".

[UPDATE 3: 17/12/21 – Νέες λεπτομέρειες από την Ubisoft] Η Ubisoft δήλωσε ότι τον Ιανουάριο του 2022 θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο The Settlers.

Στην ανακοίνωσή της στο Twitter, η Ubisoft παροτρύνει τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή στην επίσημη σελίδα του The Settlers, ώστε να έχουν την ευκαιρία να παίξουν το παιχνίδι, πιθανότατα σε κάποια beta.

Το Settlers reboot θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου για PC, μέσω του Ubisoft Connect και του Epic Games Store.

Διαβάστε επίσης για το The Settlers History Collection και συζητήστε για το νέο The Settlers reboot στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification