Total War Saga: Troy με την μάχη της Τροίας

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Total War Saga: Troy με την μάχη της Τροίας

Total War Saga: Troy με την μάχη της Τροίας

Ο Οδυσσέας σε νέο τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/8/19] Η εταιρεία ανάπτυξης Creative Assembly ετοιμάζεται για ένα νέο Total War κι αυτή τη φορά ενδέχεται να έχουμε αναπαράσταση της μάχης της Τροίας, με Έλληνες και Τρώες.

Η Sega φέρεται να έστειλε αίτηση κατοχύρωσης των σχετικών δικαιωμάτων στις 23 Ιουλίου (με την ονομασία Total War Saga: Troy) και η αίτηση να ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο. Άλλωστε, η Creative Assembly είχε δηλώσει τον Μάρτιο ότι ετοιμάζει μια νέα σειρά Total War. Τα Saga, είναι spin-offs της επίσημης σειράς Total War.

Η μάχη της Τροίας στην ελληνική μυθολογία ήταν μία πολεμική σύγκρουση των Ελλήνων με τους Τρώες, κάτω από τα τείχη της Τροίας. Αποδόθηκε από τον Όμηρο στην Ηλιάδα και την Οδύσσεια.

[UPDATE: 19/9/19 - Το πρώτο τρέιλερ] Η Sega ανακοίνωσε το Total War Saga: Troy, το νέο Strategy της ομώνυμης σειράς, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PC το 2020.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το πρώτο τρέιλερ, ο Αχιλλέας πλησιάζει τον στενό του φίλο Πάτροκλο, του οποίου το νεκρό σώμα καίγεται στην πυρά σε κηδεία. Ο χαμός του αδερφικού του φίλου του δίνει κίνητρο να επιστρέψει στη μάχη και να αντιμετωπίσει τον Έκτορα, πρίγκιπα της Τροίας. Η σχέση ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Πάτροκλο είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της ιστορίας του Τροϊκού Πολέμου και όσοι έχετε μελετήσει τα σχετικά ελληνικά κείμενα στην Ηλιάδα του Ομήρου σίγουρα θα αγαπήσετε το νέο Total War.

Η ιστορία του Total War: Troy δεν θα αφορά ωστόσο μόνο την πλευρά του Αχιλλέα και γενικά την ελληνική αφήγηση, αλλά θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τόσο τους Έλληνες της ηπειρωτικής Ελλάδας, όσο και τους Τρώες. Θα διαθέτει το γνώριμο gameplay της σειράς Total War.

[UPDATE: 14/6/20 - Ο Οδυσσέας] Στο PC Gaming Show παρουσιάστηκε ένα νέο τρέιλερ του Total War Saga: Troy, με επίκεντρο τον Οδυσσέα. Σε αυτό οι developers της Creative Assembly μας ενημέρωσαν ότι Θα ελέγχετε τον Οδυσσέα και θα πολιορκήσετε την Τροία. Θα χρησιμοποιείτε τοξότες και siege towers, ενώ οι επιθέσεις το βράδυ, με ελάχιστο φωτισμό, θα είναι πιο αποδοτικές.

Όσον αφορά στο περιβάλλον του παιχνιδιού, θα μπορείτε να καλυφθείτε μέσα στη βλάστηση, ενώ όταν καταστρέφετε τα τείχη της Τροίας, οι καταστροφές αυτές θα είναι ορατές. Το Total War Saga: Troy θα διατεθεί στις 13 Αυγούστου για PC δωρεάν στο Epic Games Store τις πρώτες 24 ώρες. Σημειώστε την ημερομηνία αυτή, σε περίπτωση που εκείνη την ημέρα θα βρίσκεστε σε καμιά παραλία.

Διαβάστε το review του Total War: Three Kingdoms. Συζητήστε για το Total War Saga: Troy στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification