League of Legends eSports Simulator

Hot
League of Legends eSports Simulator

League of Legends eSports Simulator

Διαχειριστείτε την ομάδα σας σε έναν Business Management Simulator.

Η Riot Games μετά από την απόφαση της να εντάξει το League of Legends σε όλες τις πλατφόρμες, φαίνεται να προχωρά και σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη.

Όπως όλα δείχνουν η εταιρία θα προσθέσει Simulator game, μέσω του οποίου οι παίκτες θα μπορούν να γίνουν managers μιας κορυφαίας Esports team του League of Legends. H ανακοίνωση της συγκεκριμένης προσθήκης έγινε στα πλαίσια της επετείου των 10 ετών λειτουργίας του παιχνιδιού, ενώ το συγκεκριμένο παιχνίδι θα προστεθεί στα πλαίσια του League of Legends Pro League του 2020. Επιπλέον οι ομάδες eSports του League of Legends θα λαμβάνουν ποσοστά από τα κέρδη του παιχνιδιού, με την Riot Games να ανακοινώνει ότι η απόφαση αυτή γίνεται "στα πλαίσια της ανάπτυξης του οικοσυστήματος των eSports και επενδύσεων στο μέλλον".

Προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί κάποιο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ή οποιαδήποτε λεπτομέρεια για το περιεχόμενο του, ωστόσο φαίνεται ότι η βασική ιδέα είναι να μοιάζει με το Football Manager σε συνδυασμό με τα eSports. Παρ’ όλα αυτά ο μόνο στοιχείο που έχει προκύψει είναι ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε σε Κινέζικο σάιτ, το οποίο παρουσιάζει μερικά πλάνα από το νέο project της Riot Games.

Διαβάστε επίσης για τα 10 χρόνια League of Legends.

Διαβάστε περισσότερα για το League of Legends και ελάτε να συζητήσουμε στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification