Η Bethesda σταματάει την ανάπτυξη του The Elder Scrolls: Legends

Hot
Η Bethesda σταματάει την ανάπτυξη του The Elder Scrolls: Legends

Η Bethesda σταματάει την ανάπτυξη του The Elder Scrolls: Legends

Η εταιρία ωστόσο θα συνεχίσει να το υποστηρίζει.

 

Σχεδόν πριν από τρία χρόνια, όταν είδαμε το The Elder Scrolls: Legends εντυπωσιαστήκαμε, όμως το μέλλον του ήταν αβέβαιο.

Λοιπόν, το μέλλον του πλέον ξεκαθαρίστηκε. Η Bethesda ανακοίνωσε μέσω δημοσίευσης στο Reddit, ότι η “ανάπτυξή του σταματάει μέχρι νεωτέρας.” Η έκδοσή του στην Ασία δεν θα επηρεαστεί, καθώς εκεί το game διαχειρίζεται η Gaea Mobile, ωστόσο το expansion που ήταν να κυκλοφορήσει τον χειμώνα ακυρώθηκε. “Μπορείτε ακόμα να το κατεβάσετε και να το παίξετε σε όλες τις πλατφόρμες, τόσο online όσο και single mode. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το game με τα μηνιαία rewards και τα τακτικά in-game events,” δήλωσε ο community manager Christian Van Hoose.

“Ωστόσο η ανάπτυξη του καινούργιο expansion έχει σταματήσει. Θα συνεχίσουμε να συντηρούμε και να το υποστηρίζουμε.” Το The Elder Scrolls: Legends είχε κάνει καλή αρχή και η Bethesda είχε κάνει σοβαρή προσπάθεια στο να το υποστηρίζει τακτικά. Πάραυτα, το The Elder Scrolls: Legends δεν κατάφερε να κερδίσει αρκετό κόσμο από το Hearthstone, ενώ οι πιο σκληροπυρηνικοί επέλεξαν το Magic: The Gathering Arena. Οι παίκτες θα λάβουν το The Tamriel Collection, μια συλλογή καρτών, όταν κάνουν log in την επόμενη φορά.

Διαβάστε το review του The Elder Scrolls: Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification