H Valve ετοιμάζει reboot για το Artifact

Hot
Βάσια Κούκια
H Valve ετοιμάζει reboot για το Artifact

H Valve ετοιμάζει reboot για το Artifact

O Gabe Newell χαρακτήρισε το Card game "μία ενδιαφέρουσα αποτυχία".

H Valve σχεδιάζει το reboot για το Card game της Dota 2 Artifact. Στη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, η οποία δηλώνει ότι είναι υπό κατασκευή, αναφέρονται τα εξής: "Πρώτα από όλα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για όλα τα tweets, τα emails και τις δημοσιεύσεις σας. Το συνεχόμενο ενδιαφέρον σας προς το Artifact μας ενθάρρυνε και εκτιμούμε ειλικρινά όλες τις γνώμες. Ίσως παρατηρήσετε κάποιες αλλαγές σύντομα- ξεκινάμε τα tests στα συστήματα και στις υποδομές μας. Αυτό δεν θα έχει αντίκτυπο στο ενεργό Artifact αλλά θέλαμε να σας προειδοποιήσουμε. Να περιμένετε περισσότερα νέα μετά την κυκλοφορία του Half-Life: Alyx."

Σύμφωνα με το GamesRadar, η δημοσίευση της Valve ήταν αποτέλεσμα μίας συνέντευξης του Gabe Newell στο Edge Magazine, ο οποίος δήλωσε πως η εταιρεία εξεπλάγην από αυτό που ήταν "μία ενδιαφέρουσα αποτυχία".

 

 

To Artifact είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη αποτυχία της Valve. Σύμφωνα με το Eurogamer: "Τη στιγμή της κυκλοφορίας του τον Ιούλιο του 2019, μόλις 101 παίκτες ήταν online, ενώ σε διάρκεια 24 ωρών το ανώτερο όριο ήταν οι 124 παίκτες. Η τόσο σύντομη κατάρρευση του παιχνιδιού ήταν αποτέλεσμα κυρίως των υπερβολικών τιμών. Αρχικά, η τιμή μόνο για την αγορά του παιχνιδιού ήταν στα 15.99€. Με την αγορά αυτή σας δινόταν 2 starter decks και 10 bonus packs με κάρτες. Αν θέλατε να αποκτήσετε και άλλες κάρτες, πράγμα που ήταν απαραίτητο αν επιθυμούσατε να φτιάξετε ένα πολύ καλό deck εκτός και αν ήσασταν τυχεροί, θα έπρεπε είτε να αγοράσετε περισσότερα packs στην τιμή του 1.49€, είτε να τα κερδίσετε στα modes του παιχνιδιού που απαιτούσαν εισιτήριο για να παίξετε, το οποίο κόστιζε 3.75€ για ένα pack των πέντε, είτε απλά να αγοράσετε τις κάρτες απευθείας από το Marketplace του Steam. Αλλά η σπανιότητα των ισχυρότερων καρτών σήμαινε ότι οι τιμές έπρεπε να ανέβουν. Μέσα σε δύο μέρες από την κυκλοφορία του Artifact ένα μόνο Axe κόστιζε περισσότερο από το ίδιο το παιχνίδι."

Διαβάστε το review του Artifact και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification