Ειδήσεις Racing Cars 3: Driven to Win

Cars 3: Driven to Win

Wednesday, 24 May 2017  | in Racing | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/09/51/62/Cars-3-game-73-1491424232.jpeg
 

Cars 3: Driven to Win

Νέο gameplay video. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 5/4/17] Η Warner Bros. ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Cars 3: Driven to Win για όλες τις οικιακές κονσόλες έβδομης και όγδοης γενιάς.

Το παιχνίδι θα αφορά τα γεγονότα της ομώνυμης ταινίας της Disney Pixar. Μπείτε στον κόσμο των Lightning McQueen, Cruz Ramirez, Jackson Storm και άλλων χαρακτήρων. Παράλληλα με την ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα το παρακάτω τρέιλερ:

Συνολικά θα υπάρχουν 20 χαρακτήρες, 20 πίστες από τοποθεσίες της ταινίας, δυνατότητα να ανεβάσετε τα abilities σας και 6 game modes, όπου θα κάνετε stunts, θα προσπαθείτε χρησιμοποιώντας power-ups να εξολοθρεύσετε τους αντιπάλους σας, θα αγωνίζεστε με άλλους αντιπάλους σε απλές κούρσες, καθώς επίσης θα υπάρχουν και multiplayer modes.

[UPDATE: 24/5/17 - Τρέιλερ και κυκλοφορία] Η Warner κυκλοφόρησε ένα gameplay trailer για το Cars 3: Driven to Win.

Στο βίντεο θα δείτε καταρχήν ότι παρουσιάζεται το voice acting του παιχνιδιού (αντίστοιχης ποιότητας με αυτό της ταινίας), καθώς και τα άφθονα modes. Θα έχουμε Stunt Showcase για τους κάγκουρες, Best Lap Challenge, Playground και τα προσωπικά αγαπημένα Takedown και Battle Race.

Το Cars 3 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου για PS4, Xbox One και Switch. Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι θα το δούμε και σε PS3, Xbox 360 και Wii U, ωστόσο τα format αυτά δεν υπάρχουν πλέον στο τρέιλερ. Συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 KConstantine (Level 12) 06/04/2017 08:40
"Το παιχνίδι θα αφορά τα γεγονότα της ομώνυμης ταινίας της Disney Pixar". Επειδή είναι βασισμένο σε ταινία, υπάρχει γενικά επιφύλαξη. Ας μάθουμε επιπλέον πράγματα.
#2 tonyler (Level 23) 24/05/2017 21:27
To ότι το βγάζουν μέχρι και σε τοστιέρα δεν είναι καλό. Εύχομαι να έβγαζαν ένα cars τύπου race o'rama που ήταν open world σε στυλ need for speed. Το έπαιζα μικρός σε ps2 το παιχνίδι απλά τα έσπαγε. Πολύ δύσκολα να φτιάξουν προσεγμένο παιχνίδι , όταν έχουν μοναδικό σκοπό να "σπρώξουν" την ταινία.
Notification