Ειδήσεις Racing NASCAR Heat 2

NASCAR Heat 2

Wednesday, 12 Jul 2017  | in Racing | Γράφτηκε από τον Χρήστος Καπάνταης   | (1 σχόλιο)
Χρήστος Καπάνταης

Χρήστος Καπάνταης  

Don't be a coward. Play your life's game.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b1/e0/b4/nascar-heat-2-67-1494883357.jpg
 

NASCAR Heat 2

Δείτε το πρώτο gameplay τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 15/5/17] Οι αγώνες Nascar επιστρέφουν στα PC, PS4 και Xbox One με το NASCAR Heat 2. Πρόκειται για τη συνέχεια του Heat Evolution, που κυκλοφόρησε πέρσι και ανακοινώθηκε σήμερα από την 704 Games που έχει αναλάβει την έκδοσή του.

Το Heat 2 είναι υπό ανάπτυξη από την Monster Games, η οποία είχε επιμεληθεί και το Heat Evolution και η εκδότρια εταιρεία τονίζει ότι περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά. Θα περιέχει ενισχυμένο multiplayer, βαθύ career mode, περισσότερες πίστες και οδηγούς. Ο διευθυντής της Monster Games, Richard Garcia είπε: "Προσθέσαμε πολλά νέα πράγματα σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, που θα επιστρέψουν τα games με αγώνες Nascar πίσω στις ρίζες τους, αποδίδοντας την πιο ρεαλιστική εμπειρία στους fans μας".

Μέχρι στιγμής έχει αποφασιστεί ότι τα αυτοκίνητα της Toyota θα περιέχονται στο εξώφυλλο. Αυτό που απομένει, είναι να βρεθεί ποιος οδηγός θα  τα συνοδεύει. Η εκδότρια εταιρεία, θέλοντας να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τους φίλους της, διεξάγει μία ψηφοφορία για να βρεθεί. Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ μέχρι τις 20 Μαΐου. Τονίζουμε ότι το ίδιο είχε συμβεί και στο Heat Evolution.

Η σειρά NASCAR Heat ξεκίνησε το 2000, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο NASCAR Heat από την Monster Games. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε το NASCAR Heat 2002 και το NASCAR: Dirt to Daytona, αλλά δεν παρουσιάστηκε κανένα παιχνίδι με θέμα τους αγώνες Nascar μέχρι το περσινό Heat Evolution. Σε αυτό το διάστημα η Monster Games βοήθησε σε πολλά games όπως το Donkey Kong Country: Tropical Freeze και το Xenoblade Chronicles για το New 3DS.

[UPDATE: 12/7/17 - Gameplay τρέιλερ] Η 704Games έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay τρέιλερ του NASCAR Heat 2, το οποίο αναπτύσσεται από την Monster Games. Το NASCAR Heat 2 θα περιλαμβάνει εκτενές Career mode, online multiplayer με 40 παίκτες, καθώς και split-screen local multiplayer για δύο άτομα. Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστεί με νέους οδηγούς, πίστες και οχήματα και σημαντικές βελτιώσεις στο μοντέλο χειρισμού, το damage model και τον τεχνικό τομέα.

Το NASCAR Heat 2 θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου 2017 για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το preview του Gran Turismo Sport και συζητήστε περισσότερα για το NASCAR Heat 2 στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 16/05/2017 11:29
Απο τις πολύ καλές κυκλοφορίες για μετά το καλοκαίρι.
Notification