Ειδήσεις Racing Project Cars 3

Project Cars 3

Wednesday, 02 Jan 2019  | in Racing | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/91/67/a2/project-cars-3-88-1546428771.jpg
 

Project Cars 3

Ο πνευματικός διάδοχος του Need for Speed: Shift.

 

Ο Ian Bell, ιδρυτής της Slightly Mad Studios, δήλωσε ότι το Project Cars 3 θα είναι περισσότερο "ένας πνευματικός διάδοχος του Need for Speed: Shift".

Το NFS Shift είχε μια διαφοροποίηση από τα κλασικά Need for Speed, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο Simulation Racing, ενώ είχε κυκλοφορήσει και το Shift 2: Unleashed. Η Slightly Mad Studios συνέχισε με την σειρά Project Cars, αλλά τώρα απ' ότι φαίνεται θέλει να συνεχίσει στη λογική των Need for Speed: SHift.

Ο Bell δήλωσε στο GTPlanet ότι το Project Cars 3 θα είναι πιο διασκεδαστικό. "Το Project Cars 2 είχε μεγάλη ποικιλία και ατελείωτα θέματα με το balancing. Πήραμε το μάθημά μας και παρότι δεν σκοπεύουμε να μειώσουμε το περιεχόμενο του Project Cars 3, ξέρουμε τι πρέπει να φτιάξουμε και που πήραμε αποφάσεις στο game design που δεν ήταν -ας πούμε- άριστες. Το Project Cars 3 θα είναι περισσότερο πνευματικός διάδοχος του Need for Speed: Shift αλλά με το Simulation στοιχείο που όλοι εκτιμούν. Ωστόσο, θα εστιάσει περισσότερο στη διασκέδαση".

Στόχος της Slightly Mad στην ανάπτυξη του Project Cars 3 είναι να επανέλθει σε ορισμένες βασικές αρχές των games. Το ότι η νέα έκδοση δεν θα έχει και τόσο σοβαρό ύφος αλλά θα είναι πιο διασκεδαστική είναι κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσει ο περισσότερος κόσμος.

Διαβάστε τα reviews των Project Cars και συζητήστε για το Project Cars 3 στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 dirty harry (Level 7) 02/01/2019 19:05
Μακαρι να επανελθει στην Shift εποχη. Το Project Cars ηταν λιγο ελκυστικο και ενδιαφερον ( αν και ειχε τις προυποθεσεις ... )
Notification