Ειδήσεις Racing Project Cars 3

Project Cars 3

Thursday, 04 Jun 2020  | in Racing | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ef/51/96/project-cars-3-29-1591210024.jpg
 

Project Cars 3

Θα είναι πιο εύκολο για τους νέους παίκτες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/1/19 - Ο πνευματικός διάδοχος του Need for Speed: Shift] Ο Ian Bell, ιδρυτής της Slightly Mad Studios, δήλωσε ότι το Project Cars 3 θα είναι περισσότερο "ένας πνευματικός διάδοχος του Need for Speed: Shift".

Το NFS Shift είχε μια διαφοροποίηση από τα κλασικά Need for Speed, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο Simulation Racing, ενώ είχε κυκλοφορήσει και το Shift 2: Unleashed. Η Slightly Mad Studios συνέχισε με την σειρά Project Cars, αλλά τώρα απ' ότι φαίνεται θέλει να συνεχίσει στη λογική των Need for Speed: SHift.

Ο Bell δήλωσε στο GTPlanet ότι το Project Cars 3 θα είναι πιο διασκεδαστικό. "Το Project Cars 2 είχε μεγάλη ποικιλία και ατελείωτα θέματα με το balancing. Πήραμε το μάθημά μας και παρότι δεν σκοπεύουμε να μειώσουμε το περιεχόμενο του Project Cars 3, ξέρουμε τι πρέπει να φτιάξουμε και που πήραμε αποφάσεις στο game design που δεν ήταν -ας πούμε- άριστες. Το Project Cars 3 θα είναι περισσότερο πνευματικός διάδοχος του Need for Speed: Shift αλλά με το Simulation στοιχείο που όλοι εκτιμούν. Ωστόσο, θα εστιάσει περισσότερο στη διασκέδαση".

Στόχος της Slightly Mad στην ανάπτυξη του Project Cars 3 είναι να επανέλθει σε ορισμένες βασικές αρχές των games. Το ότι η νέα έκδοση δεν θα έχει και τόσο σοβαρό ύφος αλλά θα είναι πιο διασκεδαστική είναι κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσει ο περισσότερος κόσμος.

[UPDATE: 3/6/20 - Ανακοινώθηκε και επίσημα] Η Slightly Mad Studios ανακοίνωσε και επίσημα το Project Cars 3. Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

Το Project Cars 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Το πρώτο τρέιλέρ του παρουσιάστηκε σε PS4. Η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει customizations και upgrades για τα οχήματά σας. Θα συμμετάσχετε τόσο σε οργανωμένους αγώνες, όσο και σε street races.

[UPDATE 2: 4/6/20 - Θα είναι πιο εύκολο για τους νέους παίκτες] Ο Joe Barron, Marketing και eSports Manager και ο Pete Morrish, διευθυντής παραγωγής της Slightly Mad Studios, δήλωσαν ότι το Project Cars 3 θα παιχτεί εύκολα, τόσο από τους casual gamers, όσο και από τους fans των racing games, αλλά και τους hardcore sim racing fans. Με απλά λόγια, στόχος των developers είναι να το απολαύσουν όλοι οι gamers.

Στο χειρισμό, θα υπάρχει υποστήριξη force feedback, αν έχετε τιμονιέρα, ενώ θα εισαχθούν νέα στοιχεία χειρισμού για τους κατόχους τόσο των gamepad, όσο και των τιμονιών. Ο χειρισμός στις στροφές θα γίνεται πλέον πιο εύκολος και πιο ομαλός με την τιμονιέρα.

Διαβάστε τα reviews των Project Cars και συζητήστε για το Project Cars 3 στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 dirty harry (Level 7) 02/01/2019 19:05
Μακαρι να επανελθει στην Shift εποχη. Το Project Cars ηταν λιγο ελκυστικο και ενδιαφερον ( αν και ειχε τις προυποθεσεις ... )
Notification