Ειδήσεις Racing Το Need for Speed Heat είναι το πρώτο cross-play game της Electronic Arts

Το Need for Speed Heat είναι το πρώτο cross-play game της Electronic Arts

Tuesday, 09 Jun 2020  | in Racing | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/60/8b/b8/needforspeed-ft-8-1591723524.jpg
 

Το Need for Speed Heat είναι το πρώτο cross-play game της Electronic Arts

"Turn up the heat" με το αντίπαλο δέος ένα πράμα.

Ήρθε η ώρα να λύσετε τους λογαριασμούς σας με το..."αντίπαλο δέος" στην άσφαλτο.

Το Need for Speed Heat γίνεται και επίσης ο πρώτος τίτλος της Electronic Arts που θα υποστηρίζει cross-play. Αυτό σημαίνει ότι από σήμερα, με το νέο patch, οι κάτοχοι του παιχνιδιού σε PC, PS4 και Xbox One θα μπορείτε πλέον να παίξετε online μεταξύ σας. Για τον σκοπό αυτό δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι ένα νέο μενού με τίτλο "EA Friends" ώστε να κάνετε add φίλους σας από κάθε πλατφόρμα και να παίζετε μαζί τους.

Άντε με το καλό να ακολουθήσει και το FIFA. Έχετε να φάτε κάτι τρίμπαλα οι Switchάδες..."θα ρουφάξει ο κόσμος" που λέει κι ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Διαβάστε ακόμη για τα παπούτσια Need for Speed Heat.

Δείτε τα gameplay videos του NFS Heat.

Διαβάστε το review του Need for Speed Heat και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification