Ειδήσεις Racing DiRT 5: Ημερομηνία κυκλοφορίας

DiRT 5: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Monday, 22 Jun 2020  | in Racing | Γράφτηκε από τον Τάσος Μαναριώτης  
Τάσος Μαναριώτης

Τάσος Μαναριώτης  

Τελικά το πρώτο Paper Mario θα ξαναβγεί ποτέ ή τζάμπα περιμένω ;
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c3/0a/98/dirt-5-career-mode-14-1592821299.jpg
 

DiRT 5: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται τον Οκτώβριο.

Η Codemasters που είναι η εταιρία ανάπτυξης του Dirt 5 ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι του παιχνιδιού όπου οι Troy Baker και Nolan North συζητούν τους ρόλους τους στο παιχνίδι και μαζί ανακοίνωσαν και την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.Τα λόγια της Codemasters ήταν “Οι χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι ο Superstar και αγαπημένος των fan Alex ‘AJ’ Janiček που υποδύεται ο Troy Baker και ο Bruno Durand, ένας βετεράνος που γρήγορα γίνεται ο βασικός ανταγωνιστής και υποδύεται ο Nolan North. Ο ανταγωνισμός τους δημιουργεί την ευκαιρία για έναν νέο οδηγό να αφήσει το σημάδι του και να γίνει ένας θρύλος στο άθλημα”.

dirt 5 1

dirt 5 2
Το DiRT 5 θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου για τα PC, PS4 και Xbox One, ενώ θα κυκλοφορήσει για το Stadia στις αρχές του 2021. Η Codemasters είπε πως θα δοθεί ημερομηνία για την κυκλοφορία σε PS5 και Xbox Series X στο μέλλον.


Διαβάστε παραπάνω για το Dirt 5 εδώ και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification