Ειδήσεις Racing Φήμη για Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

Φήμη για Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

Tuesday, 23 Jun 2020  | in Racing | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a6/5f/cb/need-for-speed-hot-pursuit-remaster-coming-this-year-claims-rumour-62-1592935352.jpg
 

Φήμη για Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

Πιθανόν αναπτύσσεται ήδη από την EA.

Το VentureBeat δήλωσε ότι έχει φήμες στα χέρια του, σύμφωνα με τις οποίες ετοιμάζεται remaster του Need for Speed: Hot Pursuit, όπως αντίστοιχα έγινε και με το Burnour Paradise Remastered.

Το Hot Pursuit κυκλοφόρησε το 2010 για PC, PS3, Xbox 360 και κινητά.

Διαβάστε το review του Burnout Paradise Remastered και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification