Ειδήσεις Racing Project Cars 3: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Project Cars 3: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Wednesday, 24 Jun 2020  | in Racing | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/83/95/b6/project-cars-3-90-1593026059.jpg
 

Project Cars 3: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται μέσα στο καλοκαίρι.

Η εταιρεία ανάπτυξης Slightly Mad Studios ανακοίνωσε ότι το Project Cars 3 θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου.

Η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει την μεγαλύτερη γκάμα αυτοκινήτων που έχουμε δει στη σειρά μέχρι σήμερα, νέες πίστες και νέες τοποθεσίες, όπως για παράδειγμα το Grand Prix της Βραζιλίας, του Interlagos και την Τοσκάνη. Επίσης, θα έχει Career mode, στο οποίο θα αναλαμβάνετε έναν οδηγό, ο οποίος θα ξεκινάει ερασιτεχνικά σε αγώνες που θα διεξάγονται τα Σαββατοκύριακα και θα γίνεται θρύλος.

Στο Project Cars 3 θα έχουμε επίσης αναβαθμίσεις αυτοκινήτων, customization, επιλογές personalization για τα αυτοκίνητα, αλλά και τους οδηγούς και περισσότερα assists (βοήθειες) για νέους παίκτες.

Το Project Cars 3 θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Project Cars 3 και συζητήστε για το Project Cars 3 στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification