Ειδήσεις Racing DiRT 5 gameplay videos

DiRT 5 gameplay videos

Wednesday, 05 Aug 2020  | in Racing | Γράφτηκε από τον Βάσια Κούκια  
Βάσια Κούκια

Βάσια Κούκια  

Aim for the head
New
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/67/e3/dd/dirt-5-32-1593179150.jpg
 

DiRT 5 gameplay videos

Νέο gameplay video με το Stampede mode.

[Αρχική δημοσίευση: 26/6/20] Η Codemasters διέθεσε το νέο DiRT 5 σε έναν αριθμό παικτών με σκοπό να το δοκιμάσουν, αλλά και ταυτόχρονα να το παρουσιάσουν στο κοινό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκύψουν ορισμένα gameplay βίντεο από το επερχόμενο Racing, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το frame rate στο συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι και πολύ ομαλό, αλλά οι developers υπόσχονται 120fps στις κονσόλες της νέας γενιάς. Στο βίντεο δεν γίνεται σαφές σε ποια πλατφόρμα καταγράφεται το gameplay. Ο designer του παιχνιδιού Mike Morton μιλάει πάνω από τα πλάνα, εξηγώντας τα φιλόδοξα σχέδια για το career mode.

Το DiRT 5 θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου για τα PC, PS4 και Xbox One, ενώ θα κυκλοφορήσει για το Stadia στις αρχές του 2021. Για την κυκλοφορία του σε PS5 και Xbox Series X δεν έχει δοθεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

[UPDATE: 5/8/20 – Stampede mode gameplay video] H Codemasters έδωσε στη δημοσιότητα νέο gameplay video του Dirt 5, όπου επιδεικνύεται το επερχόμενο racing game της σε time trial mode σε μια πίστα τύπου Stampede η οποία βρίσκεται στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σύμφωνα με την Codemasters, το Stampede mode θα περιλαμβάνει πίστες με φυσικά τοπία που απαιτούν σκληροτράχηλα αυτοκίνητα. Έως 12 οχήματα θα αγωνίζονται μεταξύ τους σε αυτό το mode του Dirt 5. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε δύο λεπτά από το νέο gameplay footage σε Stampede mode:

Πέρα από το Stampede Mode καθαυτό, τα γραφικά στο παραπάνω βίντεο φαίνονται εντυπωσιακά και σε συνδυασμό με την τεχνολογία ray-tracing, κάνουν τον κόσμο του Dirt 5 να μοιάζει ζωντανός, ενώ τα physics και animations του οχήματος φαίνονται αρκετά ρεαλιστικά για ένα racing game που ισορροπεί ανάμεσα στην αληθοφανή προσομοίωση και την arcade δράση. Το παραπάνω βίντεο δεν συμπεριλαμβάνει πλάνα από το εσωτερικό του οχήματος ώστε να φανεί κι ο σχεδιασμός του τιμονιού και ταμπλώ του, ενώ η Codemasters δεν διευκρίνισε αν το εν λόγω footage ελήφθη από PC ή κάποια συγκεκριμένη κονσόλα.

Το Dirt 5, το οποίο αποκαλύφθηκε τον Μάιο του 2020 στην έκθεση gaming της Microsoft για το Xbox Series X, περιγράφεται ως τίτλος που θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές στη σειρά μέσω της διεύρυνσης των modes παιχνιδιού και των κατηγοριών οχημάτων, δημιουργώντας ένα λεπτομερές κι εκτενές racing game που θα καλύπτει όλες τις διαδρομές που έχουν εμφανιστεί σε δημοφιλή πρωταθλήματα off-road ανά τον κόσμο. Οι Nolan North και Troy Baker δανείζουν τις φωνές τους ως voice actors και με τη βοήθειά τους, το Dirt 5 φιλοδοξεί να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο career story mode, το οποίο δε θα μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχει υπάρξει στη σειρά μέχρι σήμερα. Τέλος, περισσότερες από δώδεκα κατηγορίες οχημάτων θα είναι διαθέσιμες στο Dirt 5, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οχήματα από γνωστούς κατασκευαστές ανά την υφήλιο.

Διαβάστε περισσότερα για το DiRT 5 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification