Ειδήσεις Racing Hackers κλέβουν accounts στο Roblox και λένε στον κόσμο να ψηφίσει Donald Trump

Hackers κλέβουν accounts στο Roblox και λένε στον κόσμο να ψηφίσει Donald Trump

Wednesday, 01 Jul 2020  | in Racing | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/27/62/59/donald-trump-46-1593619113.jpg
 

Hackers κλέβουν accounts στο Roblox και λένε στον κόσμο να ψηφίσει Donald Trump

Άραγε ο Ντόναλντ στοχεύει και στους ανήλικους;

Μία ομάδα από hackers εισβάλει σε accounts στο Roblox, τα κλέβει και τα αλλάζει ριζικά ώστε να διαφημίσει...τον Donald Trump.

Το Roblox, το οποίο θυμίζει Minecraft, παίζεται κυρίως από ανήλικα παιδιά, άρα σίγουρα αυτό το target group δεν είναι το κατάλληλο για τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Εκτός κι αν οι hackers...επενδύουν για αυτόν για το μέλλον.

Όπως αναφέρει το BBC, ορισμένα accounts στο Robblox έγιναν hack και τα avatars των παικτών μετετράπησαν σε...Trump bots, στέλνοντας μηνύματα σε άλλους παίκτες υπέρ του Ντόναλτ Τραμπ. Οι χαρακτήρες είναι ντυμένοι με κόκκινα καπέλα, t-shirt με αετό και την Αμερικάνικη σημαία και γενικά κόκκινα, λευκά και μπλε χρώματα. Τα προφίλ έχουν επίσης σλόγκαν του στυλ "Πείτε στους γονείς σας να ψηφίσουν Τραμπ φέτος".

trump roblox

Ορισμένα από αυτά τα bots έχουν links σε sites που αποτελούν scam, οπότε δεν ξέρουμε αν του κάνουν καλό ή κακό. Το πρόβλημα ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα και ισχύει μέχρι και τώρα.

Οι hackers έχουν εισβάλει σε πάνω από 1.000 λογαριασμούς χρηστών μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το παραπάνω δεν πρέπει να μας εκπλήσσει, αφού στο παρελθόν hacker έκλεψε προσωπικά στοιχεία χρηστών του Roblox δωροδοκώντας έναν υπάλληλο . Συζητήστε για το Roblox στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification