Ειδήσεις Racing Destruction AllStars gameplay videos

Destruction AllStars gameplay videos

Sunday, 10 Jan 2021  | in Racing | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/2f/b2/89/8original-64-1604683662.jpg
 

Destruction AllStars gameplay videos

Ένα νέο βίντεο διέρρευσε στο Reddit. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 6/11/20] H Sony μοιράστηκε νέες πληροφορίες σχετικά με το Destruction AllStars, το PS5 exclusive από την Lucid Games, ενώ κυκλοφόρησε και ένα νέο gameplay video.

Σε πρόσφατο PlayStation Blog post, η Lucid Games μοιράστηκε το νέο βίντεο, μαζί με μία αναφορά στα τέσσερα game modes που θα συμπεριληφθούν στην κυκλοφορία. Τα ονόματα των modes είναι, Mayhem, Carnado, Stockpile και Gridfall τα οποία θα είναι διαθέσιμα ως solo, σε ομάδα με το Α.I. ή με φίλους και αντιπάλους στο online multiplayer.

Μαζί με τις πληροφορίες για τα νέα modes η Sony, μοιράστηκε λεπτομέρειες σε μερικές ακόμα λειτουργίες που θα συμπεριληφθούν με την κυκλοφορία. Υπάρχει ένα διαθέσιμο tutorial το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να δοκιμάσουν έναν από τους 16 χαρακτήρες του AllStar, όπως και την Challenge Series, προσφέροντας challenges εναντίων Α.Ι. αντιπάλων οι οποίες ξεκλειδώνουν χαρακτήρες και cosmetics. Το leveling up στο multiplayer θα ανταμείβει με AllStar Coins, τα οποία μπορούν να ξοδευθούν στην αγορά cosmetics.

Η Lucid Games αναφέρει ότι μετά την κυκλοφορία του Φεβρουαρίου, θα επεκτείνει την εμπειρία του Destruction AllStars με νέες seasons, events, game modes και updates μέσα στο 2021.

[UPDATE: 10/1/21 - Διέρρευσε gameplay video] Ένα νέο, σύντομης διάρκειας gameplay video "διέρρευσε" (και καλά) στο Reddit. Με μια πιο προσεκτική ματιά, το κανάλι του uploader στο YouTube έχει 13 subscribers, άρα κατά 99% μιλάμε για developer της εταιρείας ανάπτυξης Lucid Games.

 

Destruction AllStars Gameplay found in Share Factory from r/PS5

 

Διαβάστε περισσότερα για το Destruction AllStars και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/11/2020 12:32
Αναμένουμε για την κυκλοφορία του τον Φεβρουάριο .Πολύ ωραίο το βίντεο.
Notification