Ειδήσεις Racing Mario Kart Arcade GP VR

Mario Kart Arcade GP VR

Monday, 17 Jul 2017  | in Racing | Γράφτηκε από τον Χριστιάνα Θάνου   | (3 σχόλια)
Χριστιάνα Θάνου

Χριστιάνα Θάνου  

Απλά αγαπάω The Witcher 3!
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/63/b5/26/kart-vr-78-1499953648.jpg
 

Mario Kart Arcade GP VR

Νέες πληροφορίες για gameplay.[UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 13/7/17]Είναι γνωστό πως στην Ιαπωνία οι gamers έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν games που σε εμάς ή θα αργήσουν ή δεν θα έρθουν ποτέ! Άλλη μια περίπτωση λοιπόν είναι το Mario Kart Arcade GP VR το οποίο θα κυκλοφορήσει σε arcades της Ιαπωνίας. Δείτε τα παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια γεύση:Ήδη η σειρά Mario Kart αποτελεί μια από τις πιο έντονες στον τομέα των Racing/Karts. Με την VR εμπειρία, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο σοβαρά καθώς τώρα βρίσκεστε εντός του kart. To Mario Kart Arcade GP VR έγινε πραγματικοτητα χάρις στο HTC Vive και θα γίνει διαθέσιμο στην Ιαπωνία στα arcades της Bandai Namco's VR Zone.

[UPDATE: 17/7/17 - Νέες πληροφορίες] Έχουμε στη διάθεση μας νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Mario Κart GP VR. 

Το Mario Κart GP VR θα διαθέτει co-op για τέσσερις παίχτες και θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των Mario, Luigi, Peach και Yoshi. Οι Bowser και Wario θα κάνουν επίσης την εμφάνισή τους, αλλά ως NPCs. Τα items που θα έχετε στη διάθεσή σας είναι μπανάνες, πράσινα κελύφη και σφυριά. 

Όσον αφορά το πώς θα παίζεται, στο Mario Kart GP VR θα χρησιμοποιείτε δύο Vive αισθητήρες, έναν σε κάθε χέρι. Αυτός στο δεξί σας χέρι θα χρησιμοποιείται για επιτάχυνση, ενώ ο αισθητήρας στο αριστερό σας χέρι για φρενάρισμα. Το τιμόνι διαθέτει μηχανισμό που καταλαβαίνει την πίεση που βάζετε σε αυτό και το κάθισμα δονείται. Για να πάρετε τα items που διαθέτει το Mario Kart GP, θα πρέπει να τα πιάσετε χρησιμοποιώντας τα χέρια σας και μπορείτε να πετάξετε προς πάσα κατεύθυνση, χωρίς κανένα περιορισμό.

Διαβάστε το review μας για το Mario Kart 8 Deluxe και συζητήστε στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 supermario644ever (Level 20) 14/07/2017 15:40
Ωραία καινοτομία και ενδιαφέρουσα
#2 ashbringer (Level 25) 17/07/2017 17:56
Τέσσερις παίκτες και απόλυτη διασκέδαση.Μπρά βο τους και για αυτή την δυνατότητα.
#3 Professor_Severus_Snape (Level 26) 18/07/2017 22:23
Ίσως ό,τι πιο δυνατό έχει προκύψει μέχρι τώρα για VR.
Notification