Ειδήσεις Racing MX vs. ATV All Out

MX vs. ATV All Out

Wednesday, 10 Jan 2018  | in Racing | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/88/ce/2b/MX-vs-ATV-All-Out-71-1505461967.jpg
 

MX vs. ATV All Out

Ανακοίνωση ημερομηνίας κυκλοφορίας και gameplay τρέιλερ. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 15/9/17] Η Rainbow Studios σε συνδυασμό με την THQ Nordic ανακοίνωσαν την νέα κυκλοφορία της σειράς MX vs. ATV με τίτλο MX vs. ATV All Out που θα κυκλοφορήσει στις περισσότερες πλατφόρμες.

Το MX vs. ATV All Out θα περιέχει ορισμένα κλασσικά features της σειράς όπως η επιλογή ανάμεσα σε μηχανές, ATVs και UTVs και να οδηγείτε σε μεγάλες open world τοποθεσίες ή να συμμετέχετε στα gamemoded Supercross, Nationals, Opencross, Waypoint και Tag. Επίσης προστίθεται το νέο Freestyle mode, που προκαλεί τους παίκτες να κερδίσουν εκτελώντας ορισμένες εντυπωσιακές κινήσεις.

Πέραν των αγώνων, οι παίκτες μπορούν να επεξεργαστούν τον οδηγό τους, να αναβαθμίσουν τα οχήματά τους και να τα δοκιμάσουν σε προσωπικές αρένες. Το MX vs. ATV All Out περιέχει μηχανές από διάφορες πραγματικές εταιρείες έτσι ώστε να έχουν οι παίκτες αρκετές επιλογές. Όσον αφορά το multiplayer, υπάρχει split-scren local co-op ενώ μπορεί να συγκεντρώσει μέχρι και 16 online παίκτες.

Ο Klemens Kreuzer, Managing Director στην THQ Nordic δήλωσε για το παιχνίδι: “ Το All Out είναι το αποκορύφωμα της μακροχρόνιας προσπάθειας της Rainbow για να δημιουργήσει τα πιο περιεκτικά και ευχάριστα off-road racing games! Είτε κάνετε ακροβατικά με τους δικούς σας προσωπικούς συνδυασμούς, εξερευνώντας μια τεράστια περιοχή με το UTV σας, είτε αγωνιζόμενοι ενάντια σε 16 online διοργανώσεις, το All Out καλεί παίκτες όλων των ηλικιών και ικανοτήτων να βιώσουν την εμπειρία του ελεύθερου racing και να ανταγωνιστούν σε off-road αγώνες.”

[UPDATE: 10/1/18 - Gameplay τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας] Η THQ Nordic ανακοίνωσε ότι το MX vs. ATV All Out θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου. Όσοι προχωρήσετε σε προπαραγγελία, θα λάβετε 100.000 Moto Coins με τα οποία θα έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε gear και upgrades. Ταυτόχρονα, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα gameplay τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.


Το MX vs. ATV All Out θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου σε PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε επίσης όλα τα reviews των MXGP τίτλων και συζητήστε περισσότερα για το MX vs. ATV All Out στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 11/01/2018 08:33
ΑΠο το gameplay τρέιλερ δείχνει αρκετά καλό.
Notification