Ειδήσεις Racing Monster Energy Supercross - The Official Videogame

Monster Energy Supercross - The Official Videogame

Tuesday, 17 Oct 2017  | in Racing | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης  
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cc/9f/9c/monster-supercross-97-1508231777.jpg
 

Monster Energy Supercross - The Official Videogame

Για τους λάτρεις του off-road. 

Monster Energy Supercross - The Official Videogame από την Milestone και την Feld Entertainment.

Ετοιμαστείτε να τρέξετε σε ένα από τα πιο διάσημα και απαιτητικά πρωταθλήματα off-road racing με μηχανές, σε καινοτόμες πίστες και γνώριμα στάδια. Το Monster Energy Supercross αποσκοπεί στη δημιουργία μιας ρεαλιστικής αποτύπωσης των αγώνων ώστε να μη χαθεί το στοιχείο ίλιγγου και δράσης που τέτοια πρωταθήματα κατέχουν. Θα έχετε τη δυνατότητα να τρέξετε ''παρέα'' με τους αγαπημένους σας αθλητές από Monster Energy AMA Supercross του 2017 και επιλέξτε αναβάτες από τις Clasess 250SX και 450 SX, συμπεριλαμβανομένων των Chad Reed, Ken Roczen και του εξερχόμενου πρωταθλητή Ryan Dungey.

Θα μπορείτε ακόμα να αναρριχηθείτε από την αφάνεια, σε παγκόσμιο πρωταθλητή μέσω του career mode όπου θα μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας αναβάτη και μηχανή, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα του track editor για να μη μείνετε να παίζετε τις ίδιες πίστες ξανά και ξανά.

Το Monster Energy Supercross - The Official Videogame θα κυκλοφορήσει στις 13 Φεβρουαρίου 2018 για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch. Θα υπάρξει ακόμα και ένα παιχνίδι για smartphones, που θα ονομάζεται Monster Energy Supercross Game και θα κυκλοφορήσει για Android και iOS τον Φεβρουάριο του 2018. 

Συζητήστε για το νέο racing των Milestone και Feld Entertainment στο σχετικό forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification