Speedrunners μάχονται για το ρεκόρ στο Mario Kart 64

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Speedrunners μάχονται για το ρεκόρ στο Mario Kart 64

Speedrunners μάχονται για το ρεκόρ στο Mario Kart 64

Νέο ρεκόρ για τα 120 αστέρια μετά από οκτώ χρόνια προσπάθειας! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/5/18] Δύο speedrunners βρίσκονται σε συνεχή κόντρα για τα ρεκόρ του Mario Kart 64.

O Matthias Rustemeyer παλεύει εδώ και έξι χρόνια για να σπάσει κάθε ατομικό ρεκόρ του Mario Kart 64. Ωστόσο υπάρχει κι ο Daniel Burbank, ο οποίος δυσκολεύει συνεχώς το έργο του πρώτου, αφού γίνεται όλο και καλύτερος στο παιχνίδι και έχει γίνει σχεδόν ακατανίκητος στην πίστα του Donkey Kong. Υπάρχει ένα site που μετράει τα ρεκόρ από speedrunners από τότε που κυκλοφόρησε το παιχνίδι το 1997.

Ο Burbank έσπασε ένα ρεκόρ σε αυτή την πίστα που ίσχυε για περισσότερα από 20 χρόνια τερματίζοντας την πίστα σε 2 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα, ρίχνοντας το ρεκόρ κατά 18 δευτερόλεπτα. Ο ίδιος δήλωσε για το επίτευγμά του: “Κανείς δεν αφιερώνει τόσο χρόνο στο παιχνίδι και ονειρεύεται να είναι δεύτερος. Όλοι θέλουν να είναι οι καλύτεροι”. Οι δυο τους κυνηγούν συνεχώς τις πρώτες θέσεις στους πίνακες κατάταξης, ωστόσο ο Burbank είναι τόσο αφοσιωμένος που δύσκολα θα χάσει τα ηνία, ιδίως στην αγαπημένη του πίστα.

[UPDATE: 31/5/20 - Νέο παγκόσμιο ρεκόρ μετά από 8 χρόνια προσπάθειας] Ο Ryan Reeves (με το ψευδώνυμο Simply) είναι ένας speedrunner από την Minnesota της Αμερικής, ο οποίος χθες κατάφερε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ τερματισμού του Super Mario 64 με 120 αστέρια. Τα 120 αστέρια είναι ο μέγιστος αριθμός που μπορείτε να συλλέξετε μέσα στο παιχνίδι. Το έχω καταφέρει και -πιστέψτε με- θέλει δεκάδες ώρες προσπάθειας.

Ο Reeves προσπαθούσε επί οκτώ χρόνια να σπάσει το ρεκόρ των 120 αστεριών! Τελικά επιτέλους τα κατάφερε, καταγράφοντας τον εκπληκτικό χρόνο της μιάμισης ώρας! Για την ακρίβεια, κατάφερε το εκπληκτικό αυτό επίτευγμά του σε 1:38:28. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν κατά μόλις 15 δευτερόλεπτα μικρότερο και συγκεκριμένα 1:38:43 από τον Liam Kings, ο οποίος το κατάφερε πρόσφατα, στις 31 Μαρτίου 2020.

Ο Ryan Reeves κατέρρευσε από συγκίνηση όταν πέτυχε τον τερματισμό του, ενώ οι γονείς του τον συνεχάρησαν και τον αγκάλιασαν. Την στιγμή εκείνη τον παρακολουθούσαν 3.500 άτομα στο Twitch. Ο Reeves κατέληξε λέγοντας: "Έχω την καλύτερη οικογένεια και το καλύτερο community. Είμαι ευλογημένος. Σας ευχαριστώ όλους".

Δείτε ολόκληρο το speedrun που κράτησε μιάμιση ώρα. Όταν ο speedrunner τερμάτισε το παιχνίδι ήταν topless για πάνω από το μισό βίντεο.

 

Η Minessota, όπου και διαμένει ο speedrunner, βρίσκεται στο επίκεντρο αυτές τις ημέρες και για έναν πολύ πιο σημαντικό λόγο, την δολοφονία αφροαμερικανού από αστυνομικό μπροστά σε κάμερα.

Διαβάστε το review του Mario Kart 64 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.