Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Hot
Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Νέο τρέιλερ με Adventure Mode gameplay. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/9/18] Σύμφωνα με φήμες, αναπτύσσεται ένα Racing με θέμα την σειρά Crash Bandicoot.

Μεγάλος ενθουσιασμός προκλήθηκε στους fans της σειράς Crash Bandicoot, ύστερα από έρευνα που δημοσιεύθηκε από το PlayStasion Asia. Στο σχετικό άρθρο, οι ερευνητές καλούσαν τους gamers να απαντήσουν σε ορισμένες ερωτήσεις που έχουν να κάνουν κυρίως με τον ερχομό του πολυαναμενόμενου The Last of Us: Part II της Naughty Dog. Ο Wumpa Gem όμως (χρήστης του Twitter) που λατρεύει τον Crash Bandicoot δεν άφησε απαρατήρητη μία περίεργη καταχώρηση.

Συγκεκριμένα, υπάρχει μία ερώτηση στην έρευνα που ζητά από τους gamers να επιλέξουν ποια εκ των επιλεγμένων games έχουν δοκιμάσει. Ανάμεσα στους τίτλους της σειράς Uncharted, το God of War αλλά και multiplatform σειρές όπως τα Metal Gear Solid και Assassin’s Creed, βρίσκουμε και ένα ακόμη video game με τίτλο “Crash Bandicoot Racing”. Υπήρχαν ήδη φήμες πως το 2019 θα υπάρξει νέος τίτλος με τον Crash και το παραπάνω παιχνίδι δεν αποκλείεται να το επιβεβαιώνει, αφού είναι εκατομμύρια οι fans που ζητούν απεγνωσμένα ένα remaster στο Crash Team Racing.

 

Δεν θα μας έκανε καθόλου εντύπωση να υλοποιούταν ένα τέτοιο project, αφού η Activision σίγουρα πείστηκε με τις πωλήσεις του Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. Η δημοφιλής τριλογία πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα τόσο στο PS4 που είχε προβάδισμα ενός χρόνου στην ημερομηνία κυκλοφορίας, όσο και στις υπόλοιπες πλατφόρμες, παραμένοντας για πολλές εβδομάδες στην κορυφή των UK Charts και όχι μόνο. Το PlayStation Asia επομένως άναψε φιτιλιές και αναμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση για να μάθουμε αν θα προβεί σε κάτι τέτοιο η Activision.

[UPDATE: 6/12/18 - Φήμη για αποκάλυψη στα The Game Awards] Σύμφωνα με φήμες, το Crash Team Racing θα αποκαλυφθεί στα The Game Awards.

Ο λόγος είναι ότι η Sony στέλνει τόσο στα δικά της μέσα (PlayStation Access) όσο και σε μέσα του εξωτερικού δύο γιγάντια πορτοκαλί ζάρια, σήμα κατατεθέν του παιχνιδιού, στα οποία αναφέρει το μότο "Sliding into the Game Awards on 6/12".

crash team racing remastered dice

Η τελετή απονομής βραβείων θα διεξαχθεί ξημερώματα Παρασκευής στις 03:30 και θα την δείτε ζωντανά στο GameWorld.gr/

[UPDATE 2: 7/12/18 - Επίσημη αποκάλυψη] Το Crash Team Racing Remastered αποκαλύφθηκε και επίσημα.

Θα φέρει την ονομασία Nitro Fueled και θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου 2019. Δείτε το και επίσημα:

[UPDATE 3: 4/2/19 - Gameplay trailer] H Beenox δημοσίευσε ένα gameplay trailer για το Crash Team Racing: Nitro-Fueled, το οποίο ξυπνάει νοσταλγικές μνήμες από τις εποχές του πρώτου PlayStation.

Ο διευθυντής ανάπτυξης του Crash Team Racing: Nitro-Fueled, Stephane Gravel, δήλωσε ότι ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα ανάπτυξης το να παραμείνει η αίσθηση του αρχικού παιχνδιού, αλλά με εκμοντερνισμένο τεχνικό τομέα. O Gravel είπε επίσης ότι η ομάδα πέρασε πολλές ώρες παίζοντας Crash Team Racing και κρατώντας σημειώσεις για σημεία που μπορούν να αναβαθμιστούν, καθώς έχουν περάσει πλέον 20 χρόνια και η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί πολύ. Δείτε το νέο trailer παρακάτω:

[UPDATE 4: 30/3/19 - Νέο τρέιλερ και πίστες από το Nitro Kart] Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ του CTR με πίστες από το Crash Nitro Kart.

Κατά την διάρκεια του πρώτου State of Play stream της Sony αλλά και της PAX East, η Beenox μας πρόσφερε νέο περιεχόμενο από το Crash Team Racing: Nitro-Fueled, τονίζοντας παράλληλα πως αυτό θα περιλαμβάνει αποκλειστικό περιεχόμενο για το PS4, αλλά και remastered πίστες του Crash Nitro Kart. Ο Thomas Wilson, συνιδιοκτήτης της Beenox, περίγραψε την προσέγγιση της εταιρείας για το remaster του δημοφιλούς Racing: “Με το όνομα Nitro-Fueled θέλαμε να δούμε πως θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε την αυθεντική εμπειρία. ΤΟ πετύχαμε προσθέτοντας νέες πίστες που πηγάζουν από το Crash Nitro Kart και είναι κάτι που αποφασίσαμε από τα πρώτα στάδια της ανάπτυξης. Νιώσαμε πως ήταν η κατάλληλη απόφαση και όλα έγιναν για να δημιουργηθεί ένα πληρέστερο πακέτο για τους fans”.

Οι κάτοχοι PS4 θα μπορούν να αποκτήσουν και retro skin για τους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

[UPDATE 5: 9/5/19 - Customizations στα καρτ] Η Beenox ανακοίνωσε ότι στο Crash Team Racing: Nitro-Fueled θα μπορούμε να κάνουμε customize τα καρτ μας. Θα μπορείτε να αλλάξετε καρτ και το skin του καρτ που επιλέξατε, αλλά και να τοποθετήσετε stickers. Θα μπορείτε να κερδίσετε αντικείμενα για monetization παίζοντας το Adventure Mode και συλλέγοντας Wumpa Coins για χρήση στην περιοχή Pit Stop του παιχνιδιλύ.

Όσο για το βάθρο της απονομής, ορισμένα skins χαρακτήρων θα έχουν ξεχωριστά animations, ενώ στο παιχνίδι θα συγκαταλέγονται και χαρακτήρες από το Crash Nitro Kart. Θα δούμε επίσης για άλλη μια φορά τα character stats Beginner, Intermediate και Advanced.

 

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

 

[UPDATE 5: 9/5/19 - Νέο τρέιλερ με Adventure Mode gameplay] H Beenox με post της στο Playstation Blog παρουσίασε όλες τις λεπτομέρειες του Adventure Mode του Crash Team Racing: Nitro-Fueled καθώς και τις αλλαγές που θα έχει σε σχέση με το original παιχνίδι. 

Μαζί με την παρουσίαση του Adventure Mode έδωσε στην δημοσιότητα και εικοσάλεπτο τρέιλερ με gameplay του mode. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.

Μεταξύ άλλων, στο νέο Adventure Mode θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε επίπεδο δυσκολίας, να αλλάζετε χαρακτήρες, καθώς και να κάνετε customize την εμφάνιση τους. Επιλογές που απουσίαζαν από το αντίστοιχο mode του original παιχνιδιού.

Το Crash Team Racing: Nitro Fueled θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου για PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε το review του Crash Bandicoot N.Sane Trilogy και συζητήστε για το CTR: Nitro-Fueled στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 06/12/2018 17:55
Απο Remaster σε Remaster παμε τιποτα καινουργιο οχι ε!
#2 JaGuAr (Level 30) 07/12/2018 15:55
Όνειρω ζω, μην με ξυπνάτε... :cry: Memories....
#3 Parou (Level 20) 04/02/2019 23:28
Όλο Remaster βγάζουν τίποτα το καινούργιο!!
Notification