Ειδήσεις Racing Το Forza Horizon 4 συγκέντρωσε 7 εκατομμύρια παίκτες

Το Forza Horizon 4 συγκέντρωσε 7 εκατομμύρια παίκτες

Saturday, 19 Jan 2019  | in Racing | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/da/4d/f2/forza-horizon-4-1-1539344583.jpg
 

Το Forza Horizon 4 συγκέντρωσε 7 εκατομμύρια παίκτες

Συνεχίζει να προοδεύει. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/10/18] Το νέο Racing της Playground Games σπάει κάθε ρεκόρ για την σειρά.

Το Forza Horizon 4 κυκλοφόρησε στις 2 Οκτωβρίου, αποτελώντας έναν ακόμη εξαιρετικό Racing τίτλο, ο οποίος εντάχθηκε με την σειρά του στο ρόστερ των αποκλειστικών τίτλων της Microsoft. Η κυκλοφορία του τόσο στα PC όσο και στο Xbox One αποδείχθηκε ιδιαίτερα καλοδεχούμενη από τους fans της σειράς της Playground Games, σε σημείο που σημείωσαν νέα ρεκόρ για ολόκληρο το franchise.

Συγκεκριμένα η Microsoft ανακοίνωσε πως το Forza Horizon 4 κατάφερε να συγκεντρώσει 2 εκατομμύρια παίκτες την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του, καθιστώντας το παιχνίδι παράλληλα τον ταχύτερο, σε ρυθμό πωλήσεων, τίτλο της σειράς. Αυτό το νούμερο, δεν αφορά βέβαια αποκλειστικά τις πωλήσεις, αντιθέτως περιλαμβάνει και όσους είχαν το δικαίωμα να παίξουν το παιχνίδι μέσω της συνδρομής τους στο Xbox Game Pass.

Επιπλέον, παρέθεσαν κι άλλα στατιστικά, όπως για παράδειγμα το ότι οι παίκτες οδήγησαν 822 εκατομμύρια μίλια στον κόσμο του παιχνιδιού, ανακάλυψαν 377 εκατομμύρια δρόμους και αγόρασαν 74.4 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Παράλληλα, οι fans παρακολούθησαν περισσότερες από 4.6 εκατομμμύρια ώρες από το gameplay του Forza Horizon 4 στις πλατφόρμες των Twitch, YouTube, Facebook και Mixer.

[UPDATE: 19/1/19 - 7 εκατομμύρια παίκτες] Το Forza Horizon 4 ξεπέρασε τους 7 εκατομμύρια παίκτες.

Το 2019 ξεκινά ιδανικά για την Microsoft και την Playground Games, αφού με τεράστια χαρά ανακοίνωσαν πως το πιο πρόσφατο Racing που κυκλοφόρησαν μετρά περισσότερους από 7 εκατομμύρια συνολικούς παίκτες από τότε που κυκλοφόρησε. Το νούμερο αυτό ξεπέρασε ένα εκ των μεγαλύτερων ορόσημων της εταιρείας, μέσα σε τρεις μήνες. Να τονίσουμε για ακόμα μία φορά πως το παραπάνω νούμερο δεν αφορά τις πωλήσεις του παιχνιδιού, αλλά καθαρά και μόνο τον αριθμό παικτών που συγκέντρωσε, πράγμα που οφείλεται και στην δωρεάν διανομή του παιχνιδιού μέσω του Xbox Game Pass. Ο αριθμός των παικτών σίγουρα θα αυξηθεί τους επόμενους μήνες και ενδεχομένως να κατατάξει Forza Horizon 4 στις μεγαλύτερες επιτυχίες του Xbox One, ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά των PC gamers στην μέχρι τώρα επιτυχία.

 


Διαβάστε το review του Forza Horizon 4 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 efane (Level 23) 12/10/2018 16:58
Η Playground έδωσε ρέστα. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα πάει Forτσατο.
Notification