F1 2019: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Hot
F1 2019: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

F1 2019: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Με την Formula 2 στο Career mode.

Σπουδαία νέα για τους fans των racing: το επόμενο παιχνίδι F1 της Codemasters θα κυκλοφορήσει δυο μήνες νωρίτερα από το αναμενόμενο, καθώς και θα προσθέσει το πρωτάθλημα Formula 2, που από μόνο του θα επεκτείνει τη διάρκεια του career mode.

Η Formula 2, μοιράστηκε μερικά ευχάριστα νέα την Δευτέρα, αναφέροντας ότι αυτή θα είναι η 10η επέτειος της σειράς υπό την εταιρία ανάπτυξης Codemasters. Ο γενικός διευθυντής της F2 επιβεβαίωσε ότι οι οδηγοί και οι ομάδες της σειράς θα είναι μέρος του παιχνιδιού, και οι παίχτες θα μπορούν να αγωνιστούν δίπλα τους (στην σεζόν του 2018) πριν ανέβουν στις κατηγορίες της F1.

f1 2019 front

Το πρωτάθλημα Formula 2 της FIA ανέλαβε τα ηνία της feeder series από την GP2 το 2017. Στην F2, κάθε ομάδα χρησιμοποιεί το ίδιο αμάξωμα, μηχανή και προμηθευτή ελαστικών, το οποίο τοποθετεί μεγαλύτερο βάρος στο ταλέντο του οδηγού για την έκβαση του αγώνα. Στα βιντεοπαιχνίδια, οι παίχτες που αγωνίζονται με καλύτερα AI και λιγότερες υποβοηθήσεις, θα εκτιμήσουν την πιο ανταγωνιστική εμπειρία στην αρχή του παιχνιδιού. Στο παρελθόν, ακόμα και οι επιδέξιοι οδηγοί σε φιλόδοξες ομάδες στην F1, κατέληγαν να τερματίζουν αγώνες τελευταίοι λόγω των πλεονεκτημάτων που είχαν κορυφαίοι κατασκευαστές όπως Mercedes και Ferrari.

Η τρέχουσα F2 σεζόν θα προστεθεί μέσω ψηφιακής ενημέρωσης αργότερα μέσα στο έτος, εξοπλισμένη με online λειτουργίες, όπως ανακοίνωσε η F2. Ο Paul Jeal, διευθυντής franchise της Codemasters F1, επιβεβαίωσε ότι η F2 θα είναι μέρος του career mode του παιχνιδιού. “Ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πως ενσωματώσαμε την F2 στο career mode στις ερχόμενες εβδομάδες”. Το career mode της σειράς βιντεοπαιχνιδιών F1 πάντα βασιζόταν στην ομάδα για την πρόοδο στο παιχνίδι, αντί να μετράει περισσότερο η ικανότητα του οδηγού. Παρόλο που το περσινό παιχνίδι πρόσθεσε κάποιες role playing επιλογές και τελειοποίησε το rivalry structure, η πραγματική αναβάθμιση βρίσκεται στο R&D μέρος του παιχνιδιού, και αυτό φυσικά είναι ολοκληρωτικά το αμάξι.

Η F1 2018 πρόσθεσε mid-year contract negotiations και μεταγραφές οδηγών, έτσι όμως αποθάρρυνε την βελτίωση των οχημάτων, καθώς η επεξεργασία τους ήταν κυρίως για αισθητικούς λόγους. Με την F2, οι παίχτες θα χρειαστεί να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο ώστε να αποδείξουν ότι έχουν τα απαραίτητα εφόδια ως νέοι οδηγοί (η F1 2018 υποθέτει ότι ο παίχτης βγήκε από τα junior squads χάρη στο τρελό ταλέντο του), πριν ανταγωνιστούν τους κορυφαίους του πρωταθλήματος.

f1 2019 red bull

Με την προσθήκη της F2, το παιχνίδι της Codemasters θα ανακαλύψει αυτό που το αντίστοιχο παιχνίδι NASCAR ξέρει εδώ και δυο χρόνια, ότι ο πιο εύκολος τρόπος να δώσεις βάθος σε κάτι, που σχεδόν έχει τελειοποιήσει το gameplay, είναι να προσθέσεις περισσότερα layers στον ανταγωνισμό του career mode. Το NASCAR Heat της 704 Games πρόσθεσε το Xfinity Series και Camping World Trucks το 2017, συμπεριλαμβάνοντας μια δύσκολη περίοδο στην καριέρα του οδηγού, και περαιτέρω τελειοποίησε ένα φανταστικό dirt-track series πέρσι, δίνοντας την επιλογή στον παίχτη να διαχειρίζεται τέσσερα series ταυτόχρονα.

Το άλλο μέρος των χαρμόσυνων νέων είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας. Η σειρά στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει σε διαστήματα που κυμαίνονται από Ιούλιο (F1 2015) έως και Οκτώβριο (F1 2014 και F1 2013) όμως μια κυκλοφορία Ιουνίου είναι η νωρίτερη μέχρι στιγμής. Η σεζόν της πραγματικής Formula 1 έχει ήδη ξεκινήσει, με τις ομάδες και τους οδηγούς του επόμενου έτους να έχουν σχηματιστεί, μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Παρόλο που δεν ταυτίζεται με την έναρξη της F1 τον Μάρτιο, η κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 28 Ιουνίου θα είναι μόλις πέντε μέρες μετά το Γαλλικό Grand Prix, τον όγδοο αγώνα για το 2019.

Η F1 2019 θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου για PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε επίσης το review του Dirt Rally 2.0. Συζητήστε περισσότερα για την F1 2019 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification