Ειδήσεις Racing Test Drive Unlimited Solar Crown

Test Drive Unlimited Solar Crown

Tuesday, 07 Jul 2020  | in Racing | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/34/5c/14/test-drive-unlimited-solar-crown-100-1594152256.jpg
 

Test Drive Unlimited Solar Crown

Παρουσιάστηκε και επίσημα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/3/20] Έχουν περάσει 14 χρόνια από την κυκλοφορία του original Test Drive Unlimited και σχεδόν δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του sequel, Burnout Paradise. Πλέον επιβεβαιώθηκε ότι η KT Racing – Kylotonn, η οποία είχε αναπτύξει το World Rally Championship στο παρελθόν, θα αναλάβει την ανάπτυξη του επόμενου Racing της σειράς.

Τα νέα έρχονται από την Nacon και συγκεκριμένα από τον Benoit Clerc. Για να ανακεφαλαιώσουμε, "Nacon" είναι η νέα ονομασία για την BigBen Group, η οποία είχαμε μάθει πως αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς σε προηγούμενη είδηση.

Μιλώντας για την ομάδα ο Benoit Clerc αναφέρει: “Έχουν ως βάση το Παρίσι και την Λυών. Εξειδικεύονται στα Racing. Κάνουν off-road αγώνες και εργάζονται πάνω στο μεγαλύτερο μας project με διαφορά, το επόμενο Test Drive Unlimited.”

[UPDATE: 7/7/20 - Επίσημη παρουσίαση] Η εταιρεία ανάπτυξης KT Racing παρουσίασε και επίσημα το νέο Test Drive, το οποίο θα ονομάζεται Test Drive Unlimited Solar Crown.

Το νέο Racing της σειράς παρουσιάστηκε στην έκθεση Nacon Connect. Υπόσχεται ότι "θα διατηρήσει το DNA της σειράς, δηλαδή την αγάπη για τα όμορφα αυτοκίνητα και τν απόλαυση οδήγησης σε πολυτελείς νησιωτικούς προορισμός, οι οποίοι θα αποδοθούν στο παιχνίδι με κλίμακα 1:1.

Στη νέα έκδοση θα πρέπει να διαγωνιστείτε στη διοργάνωση Solar Crown, η οποία έχει μυστηριώδη στοιχήματα, με στόχο να αναβαθμίσετε το status του χαρακτήρα σας στο community. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε customization για τον χαρακτήρα σας και αυτοκίνητα που υπάρχουν και στον πραγματικό κόσμο. Το gameplay θα έχει αρκετή ελευθερία, ώστε να προχωράτε στο παιχνίδι όπως επιθυμείτε. Θα υπάρχουν ακόμη υψηλής ποιότητας physics, χάρις στην engine που δημιουργήθηκε για την σειρά WRC, που παράγει διαφορετικές συνθήκες οδήγησης.

Περισσότερα σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας και τα format, θα παρουσιαστούν στο μέλλον. Creative Director του παιχνιδιού είναι ο Alain Jarniou, ο οποίος ήταν director και στο Test Drive Unlimited 2.

Διαβάστε τα reviews των δύο πρώτων Test Drive Unlimited και συζητήστε για το επόμενο Test Drive σε αυτό το forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 rileyhammond (Level 1) 04/04/2020 08:44
It's fundamentally a crossbreed between a Racer and the Sims. You can drive around and investigate all you need in freedrive mode, yet the goal is dashing. in style jackets
#2 emmajason123 (Level 1) 12/04/2020 18:25
They are based in Paris and Lyon. They specialize in Racing. They do off-road racing and work on our biggest project by far, the next Test Drive Unlimited. Men Shearling Leather Jacket
Notification