Ειδήσεις Racing To Trackmania Nations Remake θα συμπεριλαμβάνει μία free-to-play έκδοση

To Trackmania Nations Remake θα συμπεριλαμβάνει μία free-to-play έκδοση

Thursday, 28 May 2020  | in Racing | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/95/e7/d6/trackmania-10-1590658810.jpg
 

To Trackmania Nations Remake θα συμπεριλαμβάνει μία free-to-play έκδοση

Οι δύο εκ των τριών εκδόσεων θα είναι επί πληρωμή.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Nadeo, το remake του Trackmania Nations, θα συμπεριλαμβάνει μία free-to-play έκδοση με τίτλο Trackmania. Το remake θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, την Starter Access, την Standard Access και την Club Access. Η Starter Access έκδοση θα είναι διαθέσιμη δωρεάν. όταν κυκλοφορήσει στο Epic Games Store και το Uplay και η κυκλοφορία θα γίνει στη 1 Ιουλίου 2020.

Η σειρά Trackmania είναι γνωστή για το gameplay της, το οποίο δίνει συνεχές ενδιαφέρον στην Racing εμπειρία. Με την Starter Access, θα μπορείτε να παίξετε μία σειρά από campaigns τα οποία θα ανανεώνονται κάθε τρεις μήνες, έχοντας 25 επίσημα tracks για να επιλέξετε. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στα tracks που δημιουργούν οι χρήστες και θα μπορείτε να πειραματιστείτε με τα εργαλεία μορφοποίησης ενώ θα έχετε δικαίωμα συμμετοχής και στο εβδομαδιαίο online Nations League.

Οι Standard και Club Access θα είναι επί πληρωμή, με την πρώτη να κοστίζει 10 ευρώ τον χρόνο δίνοντας σας πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία μορφοποίησης των tracks αλλά και σε όλα τα tracks που δημιουργούν οι χρήστες ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Η Club Access θα κοστίζει 30 ευρώ τον χρόνο και αφορά τους πιο πιστούς υποστηρικτές της σειράς καθώς θα έχετε πρόσβαση σε Club Access-only online lobbies και διοργανώσεις, αλλά και την δυνατότητα να εξασκηθείτε σε ειδικό περιβάλλον. Οι παίκτες που θα έχουν την Club Access έκδοση, θα μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους clubs και events, με την δυνατότητα να προσκαλέσουν και τους φίλους τους για να συμμετάσχουν.

Διαβάστε περισσότερα για το Trackmania Nations Remake και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification