Ειδήσεις Racing DiRT 5: Ημερομηνία κυκλοφορίας

DiRT 5: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Friday, 11 Sep 2020  | in Racing | Γράφτηκε από τον Τάσος Μαναριώτης   | (1 σχόλιο)
Τάσος Μαναριώτης

Τάσος Μαναριώτης  

Τελικά το πρώτο Paper Mario θα ξαναβγεί ποτέ ή τζάμπα περιμένω ;
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c3/0a/98/dirt-5-career-mode-14-1592821299.jpg
 

DiRT 5: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Ανακοινώθηκε νέα καθυστέρηση. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/6/20] Η Codemasters που είναι η εταιρία ανάπτυξης του Dirt 5 ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι του παιχνιδιού όπου οι Troy Baker και Nolan North συζητούν τους ρόλους τους στο παιχνίδι και μαζί ανακοίνωσαν και την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.Τα λόγια της Codemasters ήταν “Οι χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι ο Superstar και αγαπημένος των fan Alex ‘AJ’ Janiček που υποδύεται ο Troy Baker και ο Bruno Durand, ένας βετεράνος που γρήγορα γίνεται ο βασικός ανταγωνιστής και υποδύεται ο Nolan North. Ο ανταγωνισμός τους δημιουργεί την ευκαιρία για έναν νέο οδηγό να αφήσει το σημάδι του και να γίνει ένας θρύλος στο άθλημα”.

dirt 5 1

dirt 5 2
Το DiRT 5 θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου για τα PC, PS4 και Xbox One, και για το Stadia στις αρχές του 2021. Η Codemasters είπε πως θα δοθεί ημερομηνία για την κυκλοφορία σε PS5 και Xbox Series X στο μέλλον.

[UPDATE: 11/8/20 - Θα καθυστερήσει για μία εβδομάδα] Το DiRT 5 θα κυκλοφορήσει τελικά στις 16 Οκτωβρίου για PC, PS4 και Xbox One, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση στο Twitter.

[UPDATE 2: 7/9/20 - Δεύτερη καθυστέρηση] Η Codemasters ανακοίνωσε και δεύτερη καθυστέρηση για το DiRT 5.

Το επερχόμενο Racing θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One και μετέπειτα για PS5 και Xbox Series X. Ο λόγος της καθυστέρησης, σύμφωνα με την Codemasters, έγινε διότι η εταιρεία επιθυμεί "η ημερομηνία κυκλοφορίας να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις next-gen κονσόλες.

[UPDATE 3: 11/9/20 - Τρίτη, μικρή καθυστέρηση] Η Codemasters ανακοίνωσε μία ακόμη καθυστέρηση για το DiRT 5. Το επερχόμενο Racing θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου, ώστε να συμβαδίσει με την κυκλοφορία του Xbox Series X.

Το επερχόμενο Racing θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για PC, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε παραπάνω για το Dirt 5 εδώ και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 2) 12/09/2020 09:20
Απο τα πιο δυνατά racing games για φέτος .Οι εικόνες και τα βίντεο απλά εντυπωσιακά.
Notification