Ειδήσεις Racing F1 2020 The Keep Fighting Foundation DLC για τον Michael Schumacher

F1 2020 The Keep Fighting Foundation DLC για τον Michael Schumacher

Tuesday, 11 Aug 2020  | in Racing | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/13/a6/67/F1-2020-MichaelSchumacher-Keep-Fighting-DLC-small-29-1597167693.jpg
 

F1 2020 The Keep Fighting Foundation DLC για τον Michael Schumacher

Τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η Codemasters ανακοίνωσε το F1 2020 The Keep Fighting Foundation DLC για τον πιλότο της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ, το οποίο θα υποστηρίξει με δωρεά την φιλανθρωπική οργάνωση The Keep Fighting Foundation.

Με τον τρόπο αυτό η Codemasters θα δώσει το καλό παράδειγμα, με δωρεές προς τιμή του δημοφιλή πιλότου της Formula 1, ο οποίος περνάει τα τελευταία χρόνια δύσκολες στιγμές μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε το 2013 ενώ έκανε σκι. Το DLC κυκλοφορεί από σήμερα για PC, PS4, Xbox One και Stadia (για τον ένα αναγνώστη που διαβάζει αυτό το άρθρο και έχει Stadia) και θα περιέχει ένα skin αυτοκινήτου, ένα emote για τον πιλότο σας, όταν θα ανέβει σε πόντιουμ για απονομή, κράνος, γάντια, στολή πιλότου και ένα λογότυπο. Όλα τα έσοδα θα πάνε στο  The Keep Fighting Foundation.

Η Codemasters δήλωσε: "Πολλοί από τους παίκτες της σειράς F1 θεωρούν τον Michael Schumacher ως τον κορυφαίο πιλότο της F1 όλων των εποχών και γνωρίζουμε ότι τα αποκλειστικά αντικείμενα που θα δώσουμε με το DLC θα γίνουν εξαιρετικά δημοφιλή.

Το F1 2020 δεν σταματάει εδώ, καθώς έχει και την Schumacher Edition, η οποία αγοράζεται ξεχωριστά και έχει τέσσερα bonus αυτοκίνητα, επιπλέον skins (liveries) αυτοκινήτων. Ο Michael Schumacher θυμίζουμε ότι διατηρεί ακόμη το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο Lewis Hamilton ισοφάρισε το ρεκόρ του με 155 τερματισμούς στο pondium και θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει και στον αριιθμό νικών.

Διαβάστε περισσότερα για το F1 2020 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification