Hot Wheels Unleashed

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Hot Wheels Unleashed

Hot Wheels Unleashed

Νέο gameplay trailer παρουσιάζει την τοποθεσία College Campus. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/2/21] Οι Mattel και Milestone, ανακοίνωσαν το Hot Wheels Unleashed, ένα Action Arcade Racing με τα αυτοκινητάκια Hot Wheels, με τα οποία κάποιοι από εμάς μεγαλώσαμε.

Η Milestone ειδικεύεται στην ανάπτυξη Racing games και συγκεκριμένα είναι γνωστή για σειρές, όπως οι MotoGP και MXGP. Το Hot Wheels από την άλλη είναι γνωστή σειρά και οι developers της Ιταλικής εταιρείας ανάπτυξης, δήλωσαν ότι μεγάλωσαν παίζοντας με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα μινιατούρες, συνεπώς είναι ενθουσιασμένοι που θα αναπτύξουν το παιχνίδι.

Παίζοντας θα αναλάβετε ένα από τα αυτοκινητάκια και θα έχετε επιλογές customization, μέσω των skins, αλλά και πίστες βασισμένες σε πραγματικές τοποθεσίες, ενώ θα υπάρχει και Track Editor για να φτιάξετε πίστες τις οποίες θα μπορείτε να μοιραστείτε με το community.

[UPDATE: 9/4/21 - Gameplay video] Δείτε ένα πρώτο δείγμα από το gameplay του Hot Wheels Unleashed.

Το gameplay περιλαμβάνει αρκετά drifts όπως βλέπετε, αλλά και nitro. Στο βίντεο διακρίνονται γραφικά κάτω του μετρίου σε φουτουριστικές πίστες και προσεγμένα ηχητικά εφέ που συνδυάζονται με ηλεκτρονική μουσική. 

[UPDATE 2: 12/4/21 - Η Milestone παρουσίασε το επερχόμενο Racing σε gameplay showcase] Την προηγούμενη εβοδομάδα η εταιρεία ανάπτυξης Milestone κυκλοφόρησε το πρώτο gameplay trailer για το Hot Wheels Unleashed. Το επερχόμενο Racing φαίνεται ενδιαφέρουσα στροφή για την Milestone η οποία έχει χτίσει την φήμη της γύρω από τα Racing games με μηχανές.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ παρακάτω:

Στο βίντεο θα παρατηρήσετε ότι στο κέντρο της οθόνης γράφει PRE-ALPHA FOOTAGE έχοντας μάλιστα την υποσημείωση ότι τα μοντέλα και γενικότερα το περιεχόμενο ενδέχεται να αλλάξει μέχρι την τελική κυκλοφορία. Η Milsetone παρουσίασε περισσότερες λεπτομέρειες σε εκτενέστερο gameplay showcase το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

[UPDATE 3: 21/5/21 – Νέο gameplay trailer] Στο νέο gameplay trailer του Hot Wheels Unleashed, η εταιρεία ανάπτυξης Milestone παρουσιάζει την τοποθεσία College Campus. Δείτε το παρακάτω:

Το Hot Wheels Unleashed θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε περισσότερα για το Hot Wheels Unleashed και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Διαβάστε περισσότερα για το Rocket League Hot Wheels DLC και συζητήστε για το Hot Wheels Unleashed στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 02/03/2021 19:11
Τα αγαπημένα μας αυτοκινητάκια σε ένα εξαιρετικό game.
Notification