Cars 3: Driven to Win

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Cars 3: Driven to Win

Cars 3: Driven to Win

Νέο gameplay video. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 5/4/17] Η Warner Bros. ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Cars 3: Driven to Win για όλες τις οικιακές κονσόλες έβδομης και όγδοης γενιάς.

Το παιχνίδι θα αφορά τα γεγονότα της ομώνυμης ταινίας της Disney Pixar. Μπείτε στον κόσμο των Lightning McQueen, Cruz Ramirez, Jackson Storm και άλλων χαρακτήρων. Παράλληλα με την ανακοίνωση δόθηκε στη δημοσιότητα το παρακάτω τρέιλερ:

Συνολικά θα υπάρχουν 20 χαρακτήρες, 20 πίστες από τοποθεσίες της ταινίας, δυνατότητα να ανεβάσετε τα abilities σας και 6 game modes, όπου θα κάνετε stunts, θα προσπαθείτε χρησιμοποιώντας power-ups να εξολοθρεύσετε τους αντιπάλους σας, θα αγωνίζεστε με άλλους αντιπάλους σε απλές κούρσες, καθώς επίσης θα υπάρχουν και multiplayer modes.

[UPDATE: 24/5/17 - Τρέιλερ και κυκλοφορία] Η Warner κυκλοφόρησε ένα gameplay trailer για το Cars 3: Driven to Win.

Στο βίντεο θα δείτε καταρχήν ότι παρουσιάζεται το voice acting του παιχνιδιού (αντίστοιχης ποιότητας με αυτό της ταινίας), καθώς και τα άφθονα modes. Θα έχουμε Stunt Showcase για τους κάγκουρες, Best Lap Challenge, Playground και τα προσωπικά αγαπημένα Takedown και Battle Race.

Το Cars 3 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου για PS4, Xbox One και Switch. Μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ότι θα το δούμε και σε PS3, Xbox 360 και Wii U, ωστόσο τα format αυτά δεν υπάρχουν πλέον στο τρέιλερ. Συζητήστε περισσότερα για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 KConstantine (Level 12) 06/04/2017 08:40
"Το παιχνίδι θα αφορά τα γεγονότα της ομώνυμης ταινίας της Disney Pixar". Επειδή είναι βασισμένο σε ταινία, υπάρχει γενικά επιφύλαξη. Ας μάθουμε επιπλέον πράγματα.
#2 tonyler (Level 23) 24/05/2017 21:27
To ότι το βγάζουν μέχρι και σε τοστιέρα δεν είναι καλό. Εύχομαι να έβγαζαν ένα cars τύπου race o'rama που ήταν open world σε στυλ need for speed. Το έπαιζα μικρός σε ps2 το παιχνίδι απλά τα έσπαγε. Πολύ δύσκολα να φτιάξουν προσεγμένο παιχνίδι , όταν έχουν μοναδικό σκοπό να "σπρώξουν" την ταινία.
Notification