Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Pokemon Sun and Moon: Tερματισμός μόνο με Magikarp

Pokemon Sun and Moon: Tερματισμός μόνο με Magikarp

Monday, 28 Nov 2016  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/36/07/35/Pokemon-Go-Where-to-Find-Magikarp-80-1480331440.jpg
 

Pokemon Sun and Moon: Tερματισμός μόνο με Magikarp

To “φονικό” ψάρι επιστρέφει.

Τα Pokemon Sun και Moon έχουν κυκλοφορήσει εδώ και μία εβδομάδα και όπως είναι αναμενόμενοι πολλοί εκπαιδευτές τις έχουν ήδη τερματίσει. Παρ’ όλα αυτά δεν περιμέναμε τόσο γρήγορα να αρχίζουν αν γίνονται αυτά τα κουλά πράγματα που συνηθίζουμε να βλέπουμε στα παιχνίδια Pokemon, όπως για παράδειγμα τερματισμός με ένα Zubat 1 level και ούτω κάθε εξής. Βέβαια, όσο ζούμε μαθαίνουμε.

magicarp pokemon

Ένας εκπαιδευτής λοιπόν από την Ιαπωνία με το όνομα Nakano, τερμάτισε τα παιχνίδια μέσα σε πέντε μέρες από την κυκλοφορία και έφτασε στο Hall of Fame έχοντας στην εξάδα του μόνο ένα Magikarp. To Μagikarp κράταγε μία Everstone για να μην εξελιχθεί σε Gyarados και ο Nakano κατάφερε να νικήσει το Hall of Fame χρησιμοποιώντας διάφορα tricks. Η βασική του κίνηση ήταν το Flail και συνήθως περίμενε να τελειώσουν τα PP των κινήσεων των αντιπάλων ώστε να αναγκαστούν να χρησιμοποιούν το Struggle, το οποίο κάνει damage και στον χρήστη. Αυτή, μαζί με το συνεχόμενο heal που έκανε, ήταν η βασική στρατηγική του Nakano. Στα Ghost type Pokemon, o Nakano φυσικά χρησιμοποιούσε μονο το Struggle.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τα Pokemon Sun and Moon και συζητήστε για τα νέα παιχνίδια Pokemon στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification