Skate 4

Thursday, 16 Jul 2020  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e1/62/26/skate-4-98-1592989984.jpeg
 

Skate 4

Η EA προσλαμβάνει πρώην επικεφαλής του Xbox Live ως Studio GM. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/1/17] Ο Daniel Lingen, επικεφαλής του Community engagement της Electronic Arts, επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Skate 4.

Συγκεκριμένα έκανε ένα tweet με την μόνη λέξη #Skate4 να είναι αρκετή για να προσεγγίσει το ενδιαφέρον αρκετών χρηστών. Το Skate 3 τα είχε πάει αρκετά καλά όταν κυκλοφόρησε το 2010.

[UPDATE: 1/2/17 - Δεν αναπτύσσεται] Σε μια συζήτηση αναλυτών με ανώτερα στελέχη της EA αποκαλύφθηκε ότι τελικά το Skate 4 δεν αναπτύσσεται από τον αμερικανικό κολοσσό. Ο Andrew Wilson της EA δήλωσε συγκεκριμένα "Προς μεγάλη απογοήτευση των ανθρώπων που μου στέλνουν emails σε καθημερινή βάση, δεν δουλεύουμε αυτή την στιγμή πάνω στο Skate 4 κι έτσι δεν θα υπάρχει μέσα στο οικονομικό έτος 2018". Έτσι, με κάθε επισημότητα η EA έβαλε τέλος στις προσδοκίες για ένα νέο μέρος της σειράς Skate.

[UPDATE 2: 8/11/19 - Η ΕΑ παράτησε το trademark] Όσοι ελπίζατε ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει Skate 4, μπορείτε να προχωρήσετε με τις ζωές σας.

H Electronic Arts δεν ανανέωσε το trademark της για το Skate, αφήνοντας έτσι λίγες ελπίδες για το Skate 4. Σύμφωνα με τις καταχωρήσεις στο United States Patent and Trademark Office (USPTO), το trademark είχε ανανεωθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2018. Ωστόσο στις 1 Αυγούστου 2019 η εταιρία το παράτησε. Ένα trademark θεωρείται “παρατημένο” όταν αυτός που έκανε την καταχώρηση αρνηθεί να απαντήσει στις αιτήσεις του USPTO.

skate trademark 1152x304

Αν κοιτάξετε το ιστορικό μπορείτε να δείτε τις προσπάθειες που έκαναν για να επικοινωνήσουν με την ΕΑ σχετικά με την καταχώρηση.

[UPDATE 3: 19/6/20 – Βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης] Στο τέλος του EA Play Live 2020 ανακοινώθηκε ότι το επόμενο Skate είναι υπό ανάπτυξη, όμως δεν ειπώθηκε ακόμα κάποιο επίσημο όνομα.

Η ανακοίνωση έγινε από τον διευθυντή του franchise Deran Chung και τον creative director Chris Parry, οι οποίοι αναγνώρισαν στο κοινό τις προσπάθειές του να επαναφέρουν τη σειρά.

 

 

 [UPDATE 4: 24/6/20 – Μπορεί να εκτυλίσσεται σε open world περιβάλλονO CEO της ΕΑ κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους επενδυτές της εταιρείας δήλωσε ότι μπορεί να είναι open world με περιεχόμενο διαμορφωμένο από τους παίκτες.

Ο Andrew Wilson δήλωσε: ''Για κάποιους ανθρώπους το Skate δεν είναι απλά ένα χόμπι αλλά τους δίνει την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την τέχνη και γενικότερα την κουλτούρα. Αν ακολουθήσετε έναν τύπο ονόματι Nyjah Huston στο Instagram θα διαπιστώσετε ότι είναι ένας νεαρός που ξεκίνησε το skateboarding και τώρα είναι art και fashion icon που ζει στο Beverly Hills και οδηγά ακριβά αυτοκίνητα''.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας συνέχισε λέγοντας: ''Σκεπτόμενοι το μέλλον και την οικονομική ανάπτυξη, ένα μεγάλο κομμάτι αυτού είναι τα games και η επίδραση που έχουν στους παίκτες και πως μπορούμε αυτή την εμπειρία να την αναπτύξουμε''.

[UPDATE 5: 16/7/20 – Η EA προσλαμβάνει πρώην επικεφαλής του Xbox Live ως Studio GM] Ο Dan McCulloch προστέθηκε στην ομάδα ανάπτυξης του Skate 4.

Ο πρώην επικεφαλής του Xbox Live αλλά και μεγάλος βετεράνος της Microsoft έγινε ο Studio GM της ομάδας ανάπτυξης του Skate 4. Ο McCulloch είπε τα εξής στο Twitter όταν ανακοίνωσε τα νέα: "Είμαι μεγάλος φαν του Skate εδώ και μία δεκαετία και τώρα είναι τιμή μου να είμαι μέλος αυτής της απίστευτης κοινότητας."

 

 

O Phil Spencer συνεχάρη τον McCulloch για την κίνησή του λέγοντας τα εξής: "Είμαι πραγματικά χαρούμενος που πραγματοποιεί το όνειρό του που ήταν να ηγηθεί μίας ομάδας που φτιάχνει ένα παιχνίδι. Τώρα Dan το Skate δεν είναι απλώς ένα franchise για πολλούς από εμάς, είναι σημαντικό… συγκεντρώσου."

Διαβάστε το review του Skate 3. Συζητήστε για το Skate 4 σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 01/02/2017 19:29
Πιο Skate 4 ρε παιδιά; θα έπαιζα το game μόνο αν είχα ξεμείνει τελείως απο παιχνίδια. Και μικρός έκανα skate.....στο δρόμο ;-)
#2 TheReaper (Level 22) 01/02/2017 20:11
Εγώ τώρα γιατί είχα την εντύπωση ότι δεν είχε πάει καλά σε πωλήσεις η σειρά εν γένει; Είχε φάση το πρώτο, αλλά μετά ούτε με τα demo ασχολήθηκα.
Notification