Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Το L.A. Noire ακριβότερο στο Nintendo Switch

Το L.A. Noire ακριβότερο στο Nintendo Switch

Saturday, 09 Sep 2017  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/34/9d/ce/la-noire-73-1504959117.jpg
 

Το L.A. Noire ακριβότερο στο Nintendo Switch

Κατά 10 ευρώ.

Η retail έκδοση του L.A. Noire στο Nintendo Switch θα κοστίζει 50 ευρώ, 10 ευρώ ακριβότερα δηλαδή απ' την έκδοση για PC, PS4 και Xbox One, που θα κοστίζει 40 ευρώ.

Παρότι η εν λόγω έκδοση δεν θα τρέχει στην ανάλυση και τα frames των υπολοίπων format, το κόστος της θα είναι μεγαλύτερο. Αυτό ενδέχεται να οφείλεται είτε στο κόστος κατασκευής του παιχνιδιού σε cartridge (το οποίο είναι ακριβότερο από ένα blu-ray), είτε στο γεγονός ότι η Nintendo έχει διαφορετική τιμολογιακή πολιτική για το eShop της, κατά συνέπεια η Rockstar αναγκάζεται να αυξήσει το κόστος πώλησης.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο η Rockstar να έχει δαπανήσει επιπλέον πόρους και εργατοώρες για να δημιουργήσει το port του Switch, το οποίο θα υποστηρίζει HD rumble, γυροσκόπιο και touchscreen, αλλά δεδομένου του ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ότι το κόστος για τα games του Switch είναι μεγαλύτερο, τα δύο πρώτα σενάρια δείχνουν να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Διαβάστε το review του L.A. Noire και συζητήστε για το παιχνίδι σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 09/09/2017 16:06
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την κίνηση πραγματικά.
#2 Siriuskim (Level 11) 09/09/2017 16:52
Είναι ακριβότερη η παραγωγή ενός catridge από ένα blue ray? Βάση χωρητικότητας σε GB και οπτικού αποτελέσματος θεωρούσα πως θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο... Btw δεν είμαι ούτε hardwareας ούτε programmer, οπότε εύλογη η απορία θεωρώ!
#3 ashbringer (Level 25) 09/09/2017 17:33
Το αγοράζουμε για ps4 ,xbox και pc και τελειώνει η ιστορία.
Notification