Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις NES Golf: Παιχνίδι αφιερωμένο στον Satoru Iwata

NES Golf: Παιχνίδι αφιερωμένο στον Satoru Iwata

Wednesday, 20 Sep 2017  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/42/c4/84/switch-iwata-68-1505932275.jpg
 

NES Golf: Παιχνίδι αφιερωμένο στον Satoru Iwata

Μιμηθείτε την κίνηση των χεριών του για να το τρέξετε.

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι το Nintendo Switch κρύβει μέσα του το παιχνίδι NES Golf του 1984.

Ένας κάτοχος της κονσόλας ανέβασε βίντεο στο YouTube δείχνοντας πως θα ενεργοποιήσετε το παιχνίδι στην κονσόλα σας. Απ' ότι φαίνεται, θα πρέπει να κρατήσετε τα Joy-Cons στα δυο σας χέρια και να επαναλάβετε μια κίνηση χαιρετίσματος (σ.σ. ο χρήστης την επανέλαβε πέντε φορές). Τότε ως δια μαγείας θα τρέξει το NES Golf. Επίσης, θα πρέπει να ορίσετε η ημερομηνία της κονσόλας σας να είναι η 11η Ιουλίου. 

Τι σχέση έχουν όλα αυτά; Ο Satoru Iwata, πρόεδρος της Nintendo που "έφυγε" στις 11 Ιουλίου του 2015, χρησιμοποιούσε την συγκεκριμένη κίνηση με τα χέρια του. Η κίνηση αυτή στην Ιαπωνία συμβολίζει το omamori, ένα φυλαχτό που βρίσκεται σε ιερά, μένει σφραγισμένο χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξετε και προσφέρει προστασία.

Δείτε τα θέματα που έχουν προκύψει με τον αποθηκευτικό χώρο του Nintendo Switch. Συζητήστε εκτενώς για την κονσόλα στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification