Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Τέλος το Flappy Bird με το iOS 11

Τέλος το Flappy Bird με το iOS 11

Thursday, 21 Sep 2017  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/e9/80/eb/2907327-flappy-bird-84-1506005424.jpg
 

Τέλος το Flappy Bird με το iOS 11

Ο δημιουργός του δεν θα το κάνει update.

Με την έλευση του iOS 11, το Flappy Bird θα σταματήσει να τρέχει σε iPhone και iPad.

Ο δημιουργός του, Dong Nguyen, δεν σκοπεύει να κάνει update το παιχνίδι του προκειμένου να είναι συμβατό με την νέα έκδοση του λειτουργικού της Apple. Το iOS 11 δεν υποστηρίζει 32-bit apps παρά μόνο 64-bit. 

Ο Nguyen ούτως ή άλλως σκόπευε να εγκαταλείψει το παιχνίδι μετά από το hate που είχε δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια από αρκετούς χρήστες που το έπαιξαν. Όσοι έχετε συσκευή iOS και χρησιμοποιείτε έως και την έκδοση 10 ενώ δεν σκοπεύετε να κάνετε update, θα μπορείτε να το τρέξετε. Οι υπόλοιποι θα έχετε απλά μια εφαρμογή που δεν θα τρέχει οπότε θα χρειαστεί uninstall.

Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014 η δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού στο iOS έφτασε τα 50 εκατομμύρια downloads και ο Nguyen έβγαζε περισσότερα από 50 δολάρια την ημέρα. Η υποστήριξη που παρείχε έχει σταματήσει από τότε.

Διαβάστε το review του Flappy Bird και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification