Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Σκηνή του Batman: The Telltale Series θυμίζει την δολοφονία Ρώσου διπλωμάτη

Σκηνή του Batman: The Telltale Series θυμίζει την δολοφονία Ρώσου διπλωμάτη

Friday, 06 Oct 2017  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/99/a3/84/batman-telltale-12-1507299530.jpg
 

Σκηνή του Batman: The Telltale Series θυμίζει την δολοφονία Ρώσου διπλωμάτη

Την ομοιότητα παρατήρησε χρήστης του Twitter.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς Batman: The Telltale Series φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκε ως πρότυπο μια φωτογραφία της δολοφονίας του Ρώσου διπλωμάτη Andrei Karlov, παρουσιάζοντας μια εικόνα που αποτελεί συνέπεια ληστείας στο Gotham.

Η εικόνα εμφανίστηκε στο Episode 2: The Pact όπου ο Bruce Wayne και ο Alfred αναζητούν εγκλήματα. Την ομοιότητα ανάμεσα στο στιγμιότυπο του Batman και της πραγματικές εικόνας παρατήρησε ένα χρήστης του Twitter με το όνομα BroTeamPill που δεν δίστασε να δείξει στο κοινό την ανακάλυψη του.Ο Andrei Karlov δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια μιας έκθεσης στην Ankara. Το γεγονός έγινε άμεσα γνωστό παγκοσμίως όπως ήταν αναμενόμενο ενώ ο άνθρωπος που τράβηξε την φωτογραφία στην οποία βρίσκεται νεκρός στο έδαφος κέρδισε το βραβείο κορυφαίας φωτογραφίας στο World Press Photo 2017. Και αν την καλοκοιτάξετε, θα δείτε πως πράγματι οι δύο φωτογραφίες φέρουν πολλές ομοιότητες. Σύμπτωση;

Διαβάστε το review του Batman: The Telltale Series: Episode 1 και συζητήστε περισσότερα για τη σειρά στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 07/10/2017 11:45
Σύμπτωση η ένας τρόπος για να πουλήσουν καλύτερα το προιόν τους.
Notification