Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Ridge Racer 8 και νέο FPS για το Switch από την Bandai Namco

Ridge Racer 8 και νέο FPS για το Switch από την Bandai Namco

Wednesday, 07 Feb 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/eb/ff/85/ridge-racer-8-banda-namco-4-1518007261.jpg
 

Ridge Racer 8 και νέο FPS για το Switch από την Bandai Namco

Ενδέχεται να είναι το Metroid Prime 4 σύμφωνα με καταχωρήσεις στο LinkedIn. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/11/17 - Τρία νέα games για το Switch από την Bandai Namco] Ο πρόεδρος της Bandai Namco Μitsuaki Taguchi δήλωσε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης οικονομικών της εταιρείας τα νέα ότι τα ονόματα των τριών αυτών τίτλων θα γνωστοποιηθούν κάπου μέσα στην άνοιξη μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

O Taguchi επίσης παραδέχτηκε πως η εταιρεία εξεπλάγη από τη δημοτικότητα του Switch και ότι στο εξής θα αφιερωθούν περισσότεροι πόροι προς ανάπτυξη τίτλων για την κονσόλα. δηλώνοντας: “Έχουμε κυκλοφορήσει τρεις τίτλους στο Switch μέχρι τώρα και όλοι τους πηγαίνουν καλά. Κακώς δεν σκεφτήκαμε ότι το Switch θα κέρδιζε την αποδοχή του κοινού τόσο γρήγορα.”

[UPDATE: 7/2/18 - Ridge Racer 8 και νέο FPS για το Switch] Σύμφωνα με καταχώρηση στο Linkedin από developer της Bandai Namco, η εταιρεία αναπτύσσει ένα νέο FPS/Adventure για το Switch, το οποίο ενδέχεται να αφορά το Metroid Prime 4.

Ταυτόχρονα, ο ίδιος developer σημειώνει ότι εργάζεται επάνω σε ένα νέο Racing για το Switch στην περιγραφή του οποίου αναφέρεται ότι θα βασίζεται στο drifting σε μεγάλες ταχύτητες. Οι έως τώρα αναφορές κάνουν λόγο για την κυκλοφορία του Ridge Racer 8, παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να πρόκειται για ένα εντελώς νέο IP.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Metroid Prime 4 και συζητήστε για το Ridge Racer 8 στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 08/02/2018 09:04
Υπέροχοι τίτλοι για το Switch.
Notification