Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Robocop Returns: Sequel της πρώτης ταινίας

Robocop Returns: Sequel της πρώτης ταινίας

Thursday, 15 Aug 2019  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (4 σχόλια)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0b/76/3e/robocop-new-sequel-82-1531411296.jpg
 

Robocop Returns: Sequel της πρώτης ταινίας

O Neil Blomkamp παραιτήθηκε από την σκηνοθεσία. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 23/1/18] Ετοιμάζεται ένα νέο sequel για την πρώτη ταινία RoboCop του 1987 με τον σεναριογράφου της, Ed Neumeier στην ομάδα παραγωγής.

O Neumeier άφησε να εννοηθεί πως οι παλαιότερες ταινίες πέραν της πρώτης (οι οποίες απογοήτευσαν το κοινό του πρώτου RoboCop) θα αγνοηθούν. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο online περιοδικό Zeitgeist δήλωσε πως “υπάρχουν αρκετές άλλες ταινίες RoboCop καθώς και ένα πρόσφατο remake, αλλά θα έλεγα πως κατά κάποιον τρόπο επιστρέφουμε στον παλιό RoboCop που όλοι αγαπήσαμε, ξεκινώντας από εκεί. Το έχω στο μυαλό μου ως μια συνέχεια της πρώτης ταινίας, οπότε θα είναι κάπως πιο old-school.”

Το πρώτο RoboCop το σκηνοθέτησε ο Paul Verhoeven και ακολουθήθηκε από δύο sequels. To RoboCop 2 του 1990 έκανε καλές εισπράξεις αλλά θάφτηκε από τις κριτικές, ενώ το RoboCop 3 του 1993 απογοήτευσε πολλούς fans λόγω του ότι στόχευε σε πιο νεαρό κοινό. Επίσης, μέσα στην δεκαετία του 1990 κυκλοφόρησαν δύο τηλεοπτικές σειρές για τον RoboCop (μια κανονική και μια cartoon) και ένα remake προβλήθηκε το 2014.

Η τελευταία φορά που ειπώθηκε κάποιο νέο όσον αφορά κάποια ταινία RoboCop ήταν το 2015, όπου αναφέρθηκαν σχέδια για ένα sequel του remake, αλλά τα σχόλια του Neumeier δείχνουν πως δεν πρόκειται να γίνει.

[UPDATE: 12/7/18 - Νέες πληροφορίες για σκηνοθεσία και σενάριο] O Neil Blomkamp, σκηνοθέτης του District 9 είπε στο site Deadline πως θα σκηνοθετήσει την νέα ταινία RoboCop, ενώ στο σενάριο της ταινίας θα δουλέψει ο Justin Rhodes, ο οποίος συμμετείχε στο σενάριο της τελευταίας ταινίας Terminator.Ο Blomkamp δήλωσε πως το πρώτο RoboCop είχε μεγάλο αντίκτυπο πάνω του και πέραν της δράσης περιείχε αρκετά σημαντικά νοήματα, τα οποία σκοπεύει να τονίσει στο sequel.

Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η εταιρεία MGM.

 

[UPDATE 2: 15/8/19 - Παραιτήθηκε ο Blomkamp από την σκηνοθεσία] Ο σκηνοθέτης της ταινίας Robocop Neill Blomkamp, γνωστός από το District 9, παραιτήθηκε, δηλώνοντας ότι έχει να σκηνοθετήσει μία ταινία Horror, συνεπώς δεν προλαβαίνει γιατί οι παραγωγοί θέλουν το Robocop να ξεκινήσει τα γυρίσματα τώρα.

Ο Blomkamp έκανε την σχετική δήλωση μέσω Twitter.

 

Διαβάστε επίσης για την επερχόμενη ταινία Duke Nukem, καθώς και για την νέα ταινία Tomb Raider. Συζητήστε για τις ταινίες που είδατε πρόσφατα σε αυτό το forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 23/01/2018 21:06
Δεν θα πω οτι αποκλείεται να γίνει σαν τη πρώτη ταινία,γιατί το έχουμε δει να γίνεται.Αλλά λογικό είναι ο κόσμος να έχει τις αμφιβολίες του.
#2 -1 ashbringer (Level 25) 24/01/2018 09:04
Η τελευταία ταινία Robocop δεν ήταν κακή απλά είναι πολύ δύσκολο να πιάσουν το πρώτο και αξεπέραστο μέρος της σειράς.
#3 Efane (Level 23) 24/01/2018 11:53
Εγώ θα προτιμούσα να γίνει όπως το πρώτο, τα υπόλοιπα δεν τα θεωρώ απαράδεκτα, αναμασημένο φιλμ με υπερβολές όμως ναι. Θέλουμε έναν "γνήσιο" RoboCop.
#4 Nicholas3000 (Level 3) 24/01/2018 12:50
Το πρόσφατο remake, δεν μου άρεσε καθόλου. Προτιμώ κάτι στο στυλ των πρώτων ταινιών.
Ευχάριστα τα νέα δηλαδή.
Notification