Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Η Epic Games κλείνει το Paragon

Η Epic Games κλείνει το Paragon

Saturday, 27 Jan 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/22/24/bb/paragon-epic-games-70-1517044503.jpg
 

Η Epic Games κλείνει το Paragon

Επιστρέφει τα χρήματα όσων πραγματοποίησαν αγορές στο παιχνίδι.

Η Epic Games ανακοίνωσε πως κλείνει το Paragon, ζητώντας συγγνώμη δημόσια από τους fans του παιχνιδιού, ενώ δήλωσαν πως θα πραγματοποιηθεί και επιστροφή χρημάτων σε όσους επένδυσαν στο παιχνίδι.

Στις 26 Απριλίου η εταιρεία που έγινε πασίγνωστη το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω της επιτυχίας του Fortnite θα δώσει τέλος στο MOBA που δεν κατάφερε ποτέ να βγει από τη beta έκδοση.

Η ανακοίνωση της Epic Games αναφέρει: “Γεια σε όλους. Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνουμε πως αποφασίσαμε να κλείσουμε το Paragon. Εκτιμάμε πραγματικά όλα όσα προσφέρατε στο παιχνίδι. Λάβαμε αρκετές εξαιρετικές ιδέες σχετικά με το τι να κάνουμε με το παιχνίδι και οι προσεγμένες προτάσεις που λάβαμε είναι άλλη μία απόδειξη του απίθανού μας community. Κατόπιν έντονης σκέψης και πολλών δύσκολων, ατέλειωτων διαφωνιών, νιώθουμε πως δεν υπάρχει ένα καθαρό μονοπάτι για να μετατρέψουμε το Paragon σε ένα MOBA που θα διατηρήσει αρκετούς παίκτες. Δεν πράξαμε σωστά ώστε να παραδώσουμε την υπόσχεση του Paragon. Σας απογοητεύσαμε, παρά τη σκληρή δουλειά της ομάδας και σας ζητάμε συγγνώμη. Για να είναι σωστά τα πράγματα, η Epic Games προσφέρει πλήρη επιστροφή χρημάτων σε όλους όσους πραγματοποίησαν αγορές για το παιχνίδι ανεξαρτήτου πλατφόρμας. Η επιστροφή αυτή θα ολοκληρωθεί απευθείας από την Epic και όχι από όσους σας παρείχαν την πλατφόρμα σας".

Οι παίκτες του Paragon από PS4 επομένως πρέπει να συνδέσουν τους λογαριασμούς τους για να δικαιούνται επιστροφή χρημάτων, ενώ όσοι έπαιζαν στα PC μπορούν δέχονται την επιστροφή από ξεχωριστό σύνδεσμο.

Διαβάστε επίσης το review του Fortnite, ρίξτε μια ματιά στο preview του Paragon και συζητήστε περισσότερα για το Paragon στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 27/01/2018 11:40
Κρίμα για τις αγορές που έγιναν.
#2 Manos (Level 37) 27/01/2018 16:07
Μου άρεσε πολύ ως Third-Person MOBA. Δεν είχα κάνει αγορές, πάντως μετά την alpha θα το ξαναέπαιζα με ευχαρίστηση αν κυκλοφορούσε.
Notification