Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Το Let it Die σημείωσε 4 εκατομμύρια downloads

Το Let it Die σημείωσε 4 εκατομμύρια downloads

Tuesday, 13 Feb 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/82/c3/f6/let-it-die-89-1518524225.jpg
 

Το Let it Die σημείωσε 4 εκατομμύρια downloads

Οι δημιουργοί του δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

Το Let it Die σημείωσε 4 εκατομμύρια λήψεις στο PlayStation Store.

Το δωρεάν Hack-and-Slash της Grasshopper Manufacture κατάφερε ύστερα από ένα χρόνο και τρεις μήνες κυκλοφορίες να ξεπεράσει το μεγάλο ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων λήψεων στο PlayStation 4.

Η επιτυχία του οφείλεται αφενός στο γεγονός το ότι είναι free-to-play και αφετέρου στο γρήγορο gameplay που έκλεψε τις εντυπώσεις των fans. Η Grasshopper Manufacturer δεν έχει σταματήσει να υποστηρίζει τον τίτλο της αφού παρέχει συνεχώς updates με νέο περιεχόμενο όπως skins, in-game events και άλλα.

Ο Kazuki Morishita, διευθύνοντας σύμβουλος της GungHo Online Entertainment που είναι publisher του παιχνιδιού, δήλωσε για το επίτευγμα: “Είμαι ενθουσιασμένος που καταφέραμε να φτάσουμε τις 4 εκατομμύρια λήψεις. Θα συνεχίσουμε να παράγουμε περισσότερο περιεχόμενο ώστε να απολαμβάνετε το Let it Die για χρόνια”.

Για να γιορτάσουν το ξεπέρασμα και αυτού του ορόσημου, η GungHo ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθεί livestream στο Twitch στις 27 Φεβρουαρίου για το Let it Die.

Διαβάστε το review του No More Heroes της Grasshopper και συζητήστε για το Let it Die στο αντίστοιχο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 14/02/2018 11:14
Μπράβο του για αυτό το κατόρθωμα.
Notification