Ειδήσεις Άλλες Ειδήσεις Βραβείο BAFTA Fellowship

Βραβείο BAFTA Fellowship

Thursday, 22 Feb 2018  | in Άλλες Ειδήσεις | Γράφτηκε από τον Θάνος Καψάλης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d1/bd/e0/tim-schafer-bafta-fellowship-75-1519312849.jpg
 

Βραβείο BAFTA Fellowship

Απονεμήθηκε στον Tim Schafer.

Ο συνδημιουργός του Monkey Island και ιδρυτής της Double Fine Tim Schafer, θα παραλάβει το βραβείο BAFTA Fellowship στις 12 Απριλίου, ακολουθώντας τα βήματα των Gabe Newell και Shigeru Miyamoto.

Ο Schafer δήλωσε ότι αισθάνεται ξαφνιασμένος και είναι τιμή του να λάβει το BAFTA Fellowship του 2018. Έγινε γνωστός από την δημιουργία γνωστών games, όπως τα Phychonauts, Brϋtal Legend, Full Throttle, Grim Fandango και καθοδηγώντας τις εταιρείες ανάπτυξης που δημιούργησαν τα Broken Age, Costume Quest και το Psychonauts 2.

Το βραβείο Fellowship των BAFTA, είναι το σημαντικότερο βραβείο που μπορεί να απονεμηθεί σε ένα άτομο, ως αναγνώριση της συμβολής του στις ταινίες, τα games ή την τηλεόραση. Μέχρι στιγμής έχουν απονεμηθεί μόλις οκτώ βραβεία Fellowship τα τελευταία 10 χρόνια. Ορισμένοι από τους βραβευθέντες είναι ο Will Wright συνιδρυτής της Maxis, ο Nolan Bushnell ιδρυτής της Atari, η Rockstar Games, δημιουργός του Grand Theft Auto και ο John Carmack συνιδρυτής της id Software.

Ο Tim Schafer έσπρωξε στα όρια το σχεδιασμό των παιχνιδιών, φέρνοντας την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο τα παίζουμε και τα αντιλαμβανόμαστε.

Διαβάστε το review για το Brϋtal Legend του Tim Schafer και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 23/02/2018 10:05
Μπράβο του για τους τίτλους που μας έδωσε.
Notification